epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

pisces napisal/-a:Pozdravljeni,
Prošnjo za delo sem poslal na Danfoss trato, pa me zanima, če kdo pozna podjetje ali dela tam, kakšno je stanje s čim točno se ukvarjajo in podobno, rad bi se malo boljše pripravil na razgovor..., če me sploh pokličejo.
Hvala

extra napisal/-a:Obljubili, da bodo odgovor sporočili v roku enega tedna, vendar ni bilo klica. 2X sem se v Ljubljano vozil iz Štajerske, nato pa nemorejo enega maila poslat z odgovorom. Tukaj so me povsem razočarali, saj sem mislil da si takšno podjetje tega ne bo privoščilo.

extra napisal/-a:Po mailu poslal zahvalno pismo, klical če jih morda še kaj zanima za njihovo lažjo odločitev( delovali so zelo presenečeno ob tem klicu ),...
Mislim, da sem bil dovolj samoiniciativen.
Tudi po zakonu morejo poslati odgovor o neizbri kandidata na razpisu za prosto delovno mesto.
Da mi niso mogli na koncu rečt DA ali NE. Katastrofa!!!

extra napisal/-a:Bil na razgovoru pred pol leta. Prišel v drugi krog, kjer sva bila dva kandidata.
Obljubili, da bodo odgovor sporočili v roku enega tedna, vendar ni bilo klica. 2X sem se v Ljubljano vozil iz Štajerske, nato pa nemorejo enega maila poslat z odgovorom. Tukaj so me povsem razočarali, saj sem mislil da si takšno podjetje tega ne bo privoščilo.
Drugač pa vtis ki sem ga dobil o podjetju je da gre za dokaj urejeno podjetje.
Tudi razgovor je potekal zelo korektno.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost