STROJNISTVO.com • Poglej temo - Danfoss trata

Danfoss trata

Vsa ostala vprašanja, mnenja... (kar ne spada v zgornja področja lahko objavite v tem forumu: GOSPODARSTVO, POLITIKA...)

Moderator: -M-

Danfoss trata

OdgovorNapisal/-a pisces » 5.1.2011 15:33

Pozdravljeni,

Prošnjo za delo sem poslal na Danfoss trato, pa me zanima, če kdo pozna podjetje ali dela tam, kakšno je stanje s čim točno se ukvarjajo in podobno, rad bi se malo boljše pripravil na razgovor..., če me sploh pokličejo :).
Hvala
pisces
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a Tackleberry » 5.1.2011 15:44

Veliko sreče na razgovoru pri podjetju za katerega vnaprej ne veš s čim se ukvarja.

Na to temo je bilo že kar nekaj napisanega. Pobrskaj po arhivu foruma za nazaj.
Tackleberry
Strokovnjak
Strokovnjak

Re: Danfoss trata

OdgovorNapisal/-a BLABLABLA » 5.1.2011 15:48

pisces napisal/-a:Pozdravljeni,

Prošnjo za delo sem poslal na Danfoss trato, pa me zanima, če kdo pozna podjetje ali dela tam, kakšno je stanje s čim točno se ukvarjajo in podobno, rad bi se malo boljše pripravil na razgovor..., če me sploh pokličejo :).
Hvala

Proizvajajo regulacijske ventile in elektromotorne pogone zanje.
BLABLABLA
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a ktm1001 » 5.1.2011 16:30

Enkrat sem bil tam na razgovoru...

res sproščeno, domače... Strici so bili prijazni... še proizvodnjo mi je en stric celo razkazal. Res, da me niso vzel. Samo vtis mi je ostal uredu.

V primerjavi s kakšnim usranim garažarjem, ki ti 30 stransko anketo da vnajprej. Kje imaš domač naslov, kje stanuješ ali si tam prijavljen, a imaš otroke, a si kadilec....itd itd. Da vidi kolk ga boš koštal... Še malo pa boš gate moral pri kakem pustit, da jih bodo testiral. Da danfoss moram pohvalit glede tega.

Če imaš denar si lahko prijazen. Moj zaključek :D
ktm1001
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a extra » 6.1.2011 9:59

Bil na razgovoru pred pol leta. Prišel v drugi krog, kjer sva bila dva kandidata.
Obljubili, da bodo odgovor sporočili v roku enega tedna, vendar ni bilo klica. 2X sem se v Ljubljano vozil iz Štajerske, nato pa nemorejo enega maila poslat z odgovorom. Tukaj so me povsem razočarali, saj sem mislil da si takšno podjetje tega ne bo privoščilo.

Drugač pa vtis ki sem ga dobil o podjetju je da gre za dokaj urejeno podjetje.
Tudi razgovor je potekal zelo korektno.
extra
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a ktm1001 » 6.1.2011 10:07

extra napisal/-a:Obljubili, da bodo odgovor sporočili v roku enega tedna, vendar ni bilo klica. 2X sem se v Ljubljano vozil iz Štajerske, nato pa nemorejo enega maila poslat z odgovorom. Tukaj so me povsem razočarali, saj sem mislil da si takšno podjetje tega ne bo privoščilo.

Tukaj je samo preizkus samoiniciativnosti. Kater od kandidatov bo bolj težil. Če se že za lastno zaposlitev ne pobrigaš. Kako ti bo šele viselo za firmo dol potem, ko si v njej.

Oldest trick in the book :P
ktm1001
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a extra » 6.1.2011 12:41

Po mailu poslal zahvalno pismo, klical če jih morda še kaj zanima za njihovo lažjo odločitev( delovali so zelo presenečeno ob tem klicu ),...
Mislim, da sem bil dovolj samoiniciativen.

Tudi po zakonu morejo poslati odgovor o neizbri kandidata na razpisu za prosto delovno mesto.

Da mi niso mogli na koncu rečt DA ali NE. Katastrofa!!!
extra
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a Tackleberry » 6.1.2011 13:13

extra napisal/-a:Po mailu poslal zahvalno pismo, klical če jih morda še kaj zanima za njihovo lažjo odločitev( delovali so zelo presenečeno ob tem klicu ),...
Mislim, da sem bil dovolj samoiniciativen.

Tudi po zakonu morejo poslati odgovor o neizbri kandidata na razpisu za prosto delovno mesto.

Da mi niso mogli na koncu rečt DA ali NE. Katastrofa!!!

Glede na moje izkušnje je isto v tem podjetju največja katastrofa kadrovska ostalo jim deluje urejeno.
Ne morem si predstavljat, kako dobro jim bi šlo, če bi še ta šibki člen izboljšali.
Tackleberry
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Zmago1 » 6.1.2011 13:15

Tudi jaz sem poslal eno prošnjo leto, dve nazaj,.... pa nobenega odgovora! Čez en mesec pa spet oglas in potem spet... :roll: mislim ej,....Res jih pa nisem klical in težil,...če niso zainteresirani je pomoje itaq brez veze-bilo i prošlo....

lp, Z
Zmago1
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a ktm1001 » 6.1.2011 13:37

Če vas kaj tolaži, sem bil pred 3 leti na leku na razgovoru.

Potem sem 4 maile poslal, da so mi po 3 mesecih povedal, da niso nobenga vzel. Čeprav sem po drugih virih izvedel, da je baje sin od enega njihovega šefa bil izbran :D

Galerijo imajo pa dobro pri vratarju :P
ktm1001
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Zmago1 » 6.1.2011 20:33

i nkaj bi delal na leku, kakšno delovno mesto? vzdrževanje, investicije? Ne predstavaljam si da imajo kaj drugega.

lp, Z
Zmago1
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a ktm1001 » 6.1.2011 21:01

nič bleščečega....

14 plač nadpovprečnih na leto + 15.00 šic domov..... za mene, bi bilo to dovolj.
ktm1001
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a pisces » 7.1.2011 11:58

A ne selijo prenosnike toplote iz Finske in baje rabijo nove ljudi?
pisces
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a baklava » 8.1.2011 12:13

extra napisal/-a:Bil na razgovoru pred pol leta. Prišel v drugi krog, kjer sva bila dva kandidata.
Obljubili, da bodo odgovor sporočili v roku enega tedna, vendar ni bilo klica. 2X sem se v Ljubljano vozil iz Štajerske, nato pa nemorejo enega maila poslat z odgovorom. Tukaj so me povsem razočarali, saj sem mislil da si takšno podjetje tega ne bo privoščilo.

Drugač pa vtis ki sem ga dobil o podjetju je da gre za dokaj urejeno podjetje.
Tudi razgovor je potekal zelo korektno.

Podpišem se pod zgornji komentar.

2X bil na razgovoru (pred 6-imi in 3-emi leti). Obakrat se zgodilo isto, nobenega, klica, maila, obvestila, klical večkrat, spet nič....razgovor je bil zelo ok z njihove strani, res nimam nobene pripombe.....pa še luštna gospa iz kadrovske :)

Tudi jaz sem dobil vtis, da je urejenjo podjetje, vendar so me glede tega zelo, zelo razočarali.....

LP
baklava
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a ktm1001 » 8.1.2011 15:19

Danes so spet oglasi.... vsi pošljimo prijave.

Če ne bo odgovora po 3 mesecih gremo k Matozu. Kdo bi delal, če se da tudi druguače služit :P

Zadnjič sem gledal od invalida, ki se vozi po ZDA. V vsako gostilno gre z metrom in če je kje za kak inč razlike, da ni po zakonu primerno invalidom samo toži. In od tega živi :D

Malo za šalo malo za res :P
ktm1001
Strokovnjak
Strokovnjak

Naslednja

Vrni se na Vse ostalo

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost