epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

V Gorenju razvojniki na mesec zaslužijo le desetino plače Franja Bobinca.

Brusilec napisal/-a:izberi si delo ki te sedaj (trenutno) veseli..
če se ti črez nekaj let tisto delo "zagabi"... pač malce zamenjaš. Ali delodajalca ali pa delo. Sej ne boš tega počel celo življenje,.. moreš bit malo fleksibilen in pokazat da imaš želje priučit se še dodatna opravila.
Ni važno kakšno delo opravljaš, bolj je važno da se ne preveč sekiraš pod stresom in da je OK odnos s sodelavci.

ktm1001 napisal/-a:Tega se držite v življenju pa bo OKOvo je Balkan, dokler bodo plače balkanske, naj bo pa še delo !

FINDSOL napisal/-a:med obiskom večjih koorporacij v tujini sem zasledil, da so imeli oddelki tehnologije, konstrukcije in podobnih "sedečih" služb v svojih pisarnah (ponavadi so to večje skupne pisarne) postavljene namizne nogometne table (ročni nogomet), da so se lahko med pavzami malo sprostili. vse takšne službe si lahko z malo domišljije ustvarijo neko okolje za sproščanje med pavzami. sem prepričan, da bi vodstvo to dovolilo le če jim je pravilno predstavljeno.
ko sem bil med redno zaposlitvijo odgovoren za proizvodnje sem promoviral takšne dejavnosti pa naj bo to razmigavanje, igranje šaha itd itd. seveda pa vse v okvirju pravil, ki smo jih postavili.
vsak si lahko uredi delovno okolje tako, da bo bo lahko razbil monotonost.
dovolj je že, da si narediš dodatno mizo v stojni višini in vsake toliko časa prestaviš računalnik in delaš "stoje".
Lep pozdrav
Marko
FINDSOL d.o.o.
Optimizacije podjetij, kadrov in procesov

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost