STROJNISTVO.com • Poglej temo - Nova služba

Nova služba

Vsa ostala vprašanja, mnenja... (kar ne spada v zgornja področja lahko objavite v tem forumu: GOSPODARSTVO, POLITIKA...)

Moderator: -M-

Nova služba

OdgovorNapisal/-a spiralek » 7.1.2007 21:17

Lep pozdrav vsem skupaj. Sem nov tle gor.
Sem kovinostrugar, že 10 let zaposlen(skupaj s pripravništvom) v isti firmi.Ker sem si z leti nabral tudi nekaj izkušenj,se mi zdi bedasto delat za tisto osnovno plačo.
Prosim, če kdo pove kakšna je ena takšna normalna plača za kovinostrugarja. Rad bi vedel ali sploh obstajajo firme ki si želijo dober kader? Tu pa tam slišim da ni kovinarjev, da se jih ne dobi, ampak ni pa "frajerja" ki bi ti ponudil plačo, s katero se da preživet.
Prihajam iz Celjske regije, tako da če kdo ve za kakšno službo, oziroma kdo išče kakšnega kovinarja, da se spomni name.(pa ne preveč težit na: spiralek@email.si )

Lep pozdrav vsem skupaj
spiralek
Sodelavec
Sodelavec

je tako..

OdgovorNapisal/-a babyblue » 23.1.2007 19:29

..zal je tako, da vsa podjetja strojne stroke, tako velika podjetja kot privatniki, uporabljajo doloceno kolektivno pogodbo o strojnistvu...ta seveda najraje varira v najnizjem razredu...logicno a ne...za delodajalca...
..sam naprimer, sem se priucul delati z laserjem...ByTube od Bystronic-a. . .delam programe, urejam, prevzemam, izdajam, skratka delo treh delavcev...za koliko?.....za 420 EUR neto!!!
halo..

..tak je to v tej nasi zlati drzavici...VSE je nadomestljivo...zal s tem tudi kvaliteta..

..ma ne se sekirat :)
babyblue
Novinec
Novinec

Vrni se na Vse ostalo

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost