epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

Primorec napisal/-a:Krovec bom kar sam, .....je pa fajn, da bi se dalo zleb skriti:)

Primorec napisal/-a:Ja, in ravno zaradi obrob bo treba spredaj precno povezati stranski legi se z eno "precno" lego, da se potem gor montira celno obrobo...zato pa morajo biti spredaj kritina in vzdolzne lege poravnane...zadaj pa je lahko 10cm krajsa lega od kritine, da se montira zleb tako kot predlagate...

Primorec napisal/-a:.lahko ze prej navarim 2 kotnika na to podporo in privijacim iz vrha,
Zadnja stran...moram pritrdisca pripraviti
Tocno ne vem, ampak mislim da bo 10 ali 12mm debela mreza....

Primorec napisal/-a:.kako naj spredaj "poravnam" nosilec kritine, da se ga lahko uporabi se za obrobo?
da palice oz armatura objame sidra?
Ali imaš izkušnje z vijačenjem trapezne kritine v dnu žleba. Jaz sem vijake videl le na vrhu grebena. Pritrditev predlagam: okrog in okrog ob obrobah na vsak greben na razmaku do 150 cm, Vse ostalo pa na vsak greben na razmaku do 300 cm.tehnik napisal/-a:Skice za obrobo. Če kaj pomaga.

Primorec napisal/-a:Zerjavar, ali lahko prosim se enkrat nalozite desno skico, ker sedaj en del manjka? Za zadnji del in za armaturo pa mi je sedaj jasno, hvala

Primorec napisal/-a:Mi je uspelo pogledati celotno skico....ni mi glih najbolj jasna tale varianta, ampak v tem primeru bi sprednja obroba se vedno bila pod 94st kotom in ne 90?

Vrni se na Konstruiranje in mehanika
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov