epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

pianist napisal/-a: pri izdelavi lesenega in kovinskega ostrešja. ..., dvokapnico. moram pa predelati na ravno streho.

Ali bo nadstrešek za avto brez kritine - le pergola?pianist napisal/-a:Nekaj Nadstrešek bo pa odkrit, bo potrebno barvat. ... Potem je pa spet uprašanje cena. Pa kovinski nosilci bojo verjetno polovico manjših dimenzij....

Pri nadstrešku za avto pa res ni važno, če ostrešje izgleda super, razen če je v neskladju z izgledom tvojega merdžota. Sicer se pa odločaš ti (ali tvoja draga?).pianist napisal/-a:Tudi nadstrešek bo imel kritino vendar se bo vidna konstrukcija. Me pa jezi, ko les poka, gnije, se suka...
Delam v osrednji SLO, 460nm. Racunam na 15 cm snega. Ob močnem sneženju pa lahko dodatno podprem/spustim pripravljene stebričke.

pianist napisal/-a:Sem odkril dvokapnico in moram na brzino nazaj naredit ravno..

pianist napisal/-a: Žleb je ponavadi šerši od dolžine prekritja a ne. ... Povedal sem zakaj vstrajam pri 15 cm snega.

Tvoja želja (nisi povedal teže) se zelo razlikuje od predpisa, ki bi se ga statik moral držati. Ali naj tvega, ustreže investitorju, se ostrešje zruši, pride pred sodišče. Morda je bolje molčati

Vrni se na Konstruiranje in mehanika
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost