epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

farm41 napisal/-a:Pozdravljeni, zanima me vaše mnenje glede koncepta za izdelavo cepilca. Predvsem me zanima vaše mnenje ter vpliv sil na vijake ter na osnovni hea profil z izdelavo vpetja kot je na priloženi sliki. Osnovni profil je hea 280, za moč cepljenja 20 ton, debelina sekire 20mm nosilec sekire 2x stranski del ob hea profilu pa bi bil debeline 1x 6mm za dosego razmaka glede na debelino sekire ter 1x 15mm kot nosilni del, ki povezuje osnovni profil in sekiro. Vijake za pritrditev imam namen uporabiti m24.
V osnovi pa gre za ležeči cepilnik, osnovna dolžina cepilnika bo 2800mm hod cilindra pa 1100mm/sile 20ton.
Upam, da sem bil dovolj razumljiv, za vsako pomoč/mnenje se vam zahvaljujem.

Kupite visoko kakovost pri nas Cepilnik drv (cepilec) LANCMAN STX13 . Vsi izdelki so načrtovani v sodobnem 3D programu in varjeni na najsodobnejši varilni opremi.

ktm2002 napisal/-a:https://www.gomark.si/sl/izdelek/cepilnik-drv-cepilec-lancman-stx13-stx-13-c-za-profesionalno-rabo
LOLKupite visoko kakovost pri nas Cepilnik drv (cepilec) LANCMAN STX13 . Vsi izdelki so načrtovani v sodobnem 3D programu in varjeni na najsodobnejši varilni opremi.
Se vidi, da je direktor zgleda še zmeraj pri leseni žlici, če pišejo take neumnosti.

Vrni se na Konstruiranje in mehanika
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov