STROJNISTVO.com • Poglej temo - HHO Generator - Voda je najbolj ekološko gorivo

HHO Generator - Voda je najbolj ekološko gorivo

Energetski procesi in postrojenja, njihovo upravljanje...

Moderator: -M-

OdgovorNapisal/-a igor_k » 31.5.2012 20:33

432 EUR. Denar vam vrnemo, če se izkaže da ne boste imeli beč kot 10% prihranka oz. za najmanj toliko odstotkov več prevoženih kilometrov.

Kako lahko dokažem (brez sodnih postopkov) morebitno nedelovanje naprave, s čim garantirate vrnitev denarja (bančna garancija?), da se ne bo zgodilo, ko bom čez 2 meseca zahteval vrnitev denarja, da bo Hidrogen izpuhtel.
igor_k
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a Hidrogenska Tehnologija » 31.5.2012 20:45

igor_k napisal/-a:
432 EUR. Denar vam vrnemo, če se izkaže da ne boste imeli beč kot 10% prihranka oz. za najmanj toliko odstotkov več prevoženih kilometrov.

Kako lahko dokažem (brez sodnih postopkov) morebitno nedelovanje naprave, s čim garantirate vrnitev denarja (bančna garancija?), da se ne bo zgodilo, ko bom čez 2 meseca zahteval vrnitev denarja, da bo Hidrogen izpuhtel.

Hidrogenska tehnologija in vsi že zainteresirani pooblaščeni avto servisi (12 téh) bodo delali tudi po teh "dveh" mesecih. Lepo ste napisali: morebitno nedelovanje. To boste dokazali s testiranjem z vključenim HHO Generatorjem in nato še z izključenim HHO Generatorjem. Ima namreč en knof ta naprava, ki se nahaja v voznikovem prostoru, da jo izklopite, če niste pravočasno poskrbeli za dolivanje destilirane vode. 1 liter té, namreč nadomesti do 30 litrov goriva.

Izpuhteli bodo ti vaši kolegi, "kolega". Ti, ki tukaj že ves čas pridno, kako je že nek "nick name" napisal? "Smetijo". Le njihove pripombe bodo ostale zapisane. No, pri meni so prav vse lepo shranjene. ;) Bo namreč zanimivo ob obletnicah povleči na plan vse "mojstrovalce" in "katoliške sodnike", če parafraziram prožnost njihovega znanja, ko se sreča z nečim novim. Če bi se le dalo, bi me že dopoldne zakurili na grmadi, kaj? To bi bilo veselja in rajanja...

Dosti šale. Kot napisano. Pridete, rečete da niste zadovoljni in dobite kupnino nazaj. To je to.

Ali bi vi zdaj radi kakšen mističen odgovor, da bo vse še "bolj zanimivo"?
Hidrogenska Tehnologija
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a matej1981 » 31.5.2012 20:47

Dragi g. Hidrogenska Tehnologija,

z elektrolizo se ubadam več časa kot poznate vi sploh tale izraz(očitno)! Ker sem po stroki elektronik VEM kako deluje alternator. Temeljito sem prebral tudi vse prispevke/objave. Zdaj pa te bom začet tikat, ker je tvoje tehnično znanje na nivoju šestega razreda osnovne šole.

Niti na eno izmed mojih vprašanj nisi odgovoril konkretno! Mlatiš prazno slamo kot si jo do sedaj! Iz zanesljivih virov VEM in lahko tudi dokažem, da nimaš osnovnih pogojev za prodajo takšnih izdelkov. Take tvoj super-duper generator (v bistvu je navadna elektrolizna celica) prodajaš BREZ računa in BREZ CERTIFIKATOV, kateri bi bili veljavni v Sloveniji ali EU. Garancije ne moraš dat, saj nimaš prej omenjenih papirjev.

Homologacije ne moraš dobit za visoko-eksplozivno mešanico plinov(po tvojem HHO, po mojem pokalni plin). Sploh ne v povezavi z bencinom/dizlom. Mogoče v srbiji - v Sloveniji (EU) pa definitivno ne! Osebno poznam plinex in vem, da jim ni bilo lahko z vsemi papirji. Vedi: LPG sploh ni eksploziven plin!

Sploh mi ni jasno, kako lahko nekdo, ki ima SP (jamči z vsem svojim premoženjem) prodaja takšno meglo in celo daje na razpolago svoje ime.

Zdaj pa tako: Na tale forum(ali meni osebno) posreduj dokumentacijo, katera v EU dovoljuje vgradnjo tvojih umotvorov v osebna vozila. V nasprotnem primeru...

LP
Če ne gre - Ne obstaja!
matej1981
Pripravnik
Pripravnik

OdgovorNapisal/-a Nicomajstr***???*** » 31.5.2012 20:53

Hidrogenska Tehnologija napisal/-a:

V vsej predrznosti omenjate podjetje Iskra in upate govoriti v njihovem imenu. Halo?! Takole gre... Ravno podjetje iz Skupine Iskra je izkazalo resen interes za predstavitev in preizkus HHO Generatorja, ko bo zaključen homologacijski postopek tudi v Sloveniji. Podjetje, ki ima izkušnje s pridobivanjem dovoljenj za pridobivanje energije iz obnovljivih virov. Tako, ki bi vse vas zelo rado zaposlilo..

napisal sem vam, da se pozanimajte pri kakšnem zaposlenem v IskriAvtoelektriki kakšne zahteve jim podajo naročniki za izhodno napetost... če je to govorjenje v njihovem imenu tudi prav

Skupine Iskra :D :D res ste ostali 30let za časom...
Nicomajstr***???***
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Hidrogenska Tehnologija » 31.5.2012 21:06

Nicomajstr***???*** napisal/-a:

V vsej predrznosti omenjate podjetje Iskra in upate govoriti v njihovem imenu. Halo?! Takole gre... Ravno podjetje iz Skupine Iskra je izkazalo resen interes za predstavitev in preizkus HHO Generatorja, ko bo zaključen homologacijski postopek tudi v Sloveniji. Podjetje, ki ima izkušnje s pridobivanjem dovoljenj za pridobivanje energije iz obnovljivih virov. Tako, ki bi vse vas zelo rado zaposlilo..

napisal sem vam, da se pozanimajte pri kakšnem zaposlenem v IskriAvtoelektriki kakšne zahteve jim podajo naročniki za izhodno napetost... če je to govorjenje v njihovem imenu tudi prav

Skupine Iskra :D :D res ste ostali 30let za časom...

Pšššššt.... http://www.iskrasistemi.si/index.php/sl ... skra-group
Hidrogenska Tehnologija
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a Nicomajstr***???*** » 31.5.2012 21:11

In katere Iskre sodijo v to skupino?
Nicomajstr***???***
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a igor_k » 31.5.2012 21:14

Gospod Hidrogen, sem malo preletel tvojo stran. Pod pooblaščeni servisi najdem samo tvoj s.p. zato me še vedno zanima, kakšno garancijo ponujate (ti osebno ali tvoja firma), da boste denar res vrnili ob morebitnem nedelovanju? Jasno in glasno, brez izgovarjanja in nategovanja v smislu "ti servisi bodo delali več kot 2 meseca". Kdo in kako to garantira? Pa navedi še ostale, da vidimo kdo si še upa spustiti v to.

Sicer pa vidim, da je vse skupaj v takšni fazi, kot je opisal matej1981: je v teku, se izvaja, še ni bo pa vsak čas itd... Te finte pri meni ne palijo. S tem ti nateguj koga drugega.

Mimogrede, bolj čudnega grafa moči še nisem videl. Daj, prosim te, razloži mi pri grafu za bencinarja, kolikšna je moč pri 5300 obrati?

http://blog.hidrogenskatehnologija.si/k ... a-hs-vg-60
igor_k
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a matej1981 » 31.5.2012 21:20

Pod drobnogledom:

Dolgi naziv PRS: HIDROGENSKA TEHNOLOGIJA, prodaja raznovrstnih izdelkov, Miroslav Cunjak s.p.
Davčni zavezanec: Ne
SKD: G45.310 - Trgovina na debelo z rezervnimi deli in opremo za motorna vozila

Mogoče pa zraven teh super generatorjev prodaja tudi rezervne dele za vozila, katera bo uničil :)
Če ne gre - Ne obstaja!
matej1981
Pripravnik
Pripravnik

OdgovorNapisal/-a Hidrogenska Tehnologija » 31.5.2012 21:29

matej1981 napisal/-a:Dragi g. Hidrogenska Tehnologija,

z elektrolizo se ubadam več časa kot poznate vi sploh tale izraz(očitno)! Ker sem po stroki elektronik VEM kako deluje alternator. Temeljito sem prebral tudi vse prispevke/objave. Zdaj pa te bom začet tikat, ker je tvoje tehnično znanje na nivoju šestega razreda osnovne šole.

Niti na eno izmed mojih vprašanj nisi odgovoril konkretno! Mlatiš prazno slamo kot si jo do sedaj! Iz zanesljivih virov VEM in lahko tudi dokažem, da nimaš osnovnih pogojev za prodajo takšnih izdelkov. Take tvoj super-duper generator (v bistvu je navadna elektrolizna celica) prodajaš BREZ računa in BREZ CERTIFIKATOV, kateri bi bili veljavni v Sloveniji ali EU. Garancije ne moraš dat, saj nimaš prej omenjenih papirjev.

Homologacije ne moraš dobit za visoko-eksplozivno mešanico plinov(po tvojem HHO, po mojem pokalni plin). Sploh ne v povezavi z bencinom/dizlom. Mogoče v srbiji - v Sloveniji (EU) pa definitivno ne! Osebno poznam plinex in vem, da jim ni bilo lahko z vsemi papirji. Vedi: LPG sploh ni eksploziven plin!

Sploh mi ni jasno, kako lahko nekdo, ki ima SP (jamči z vsem svojim premoženjem) prodaja takšno meglo in celo daje na razpolago svoje ime.

Zdaj pa tako: Na tale forum(ali meni osebno) posreduj dokumentacijo, katera v EU dovoljuje vgradnjo tvojih umotvorov v osebna vozila. V nasprotnem primeru...

LP

"Vem", "vem", "vem", "umotvori", "mlatiš prazno slamo", "nisi"... Super. Še en Baltazar.

Glede prodaje ni dragi moj "kolega" prav, ampak absolutno prav nobene omejitve. Absolutno nikjer še ni opredeljen HHO Generator, da bi bilo v KATERIKOLI "državi" v EU to konkretiziral zakonske predpise. Še ne. Autodata bo v letošnji izdaji, poleg vseh možnih serijskih številk, ki označujejo posamezne sklope avtomobilov, dodala šifro za HHO. Veste kaj to pomeni? Da bo "umotvor" dobil svojo šifro! Nepredstavljivo?

Naprej. Vsak, ki bo kupil enega od že carinjenih štiridesetih (40) HHO Generatorjev, bo dobil prav lep račun, navodila za uporabo, seznam vseh delov, ki tvorijo napravo v celoti in elektro shemo. Poleg tega bo vsak kupec na Garancijskem listu imel dva žiga: žig zastopnika - Hidrogenska Tehnologija (ki bo po določenem prometu spremenila pravno formalno obliko in se primenovala v d.o.o.) ter žig pooblaščenega servisa. Vse to pa bo na desni strani papirja, krasil podpis kupca, da je seznanjen kako in kaj s HHO Generatorjem. Da ne bo potem tadara-mandara. Kot je to primer tukaj, kjer pametujete drug preko drugega še preden sploh veste kaj je na trgu.

Da se midva razumeva. Ostala bova na vi. Jasno? Z moje strani bo tako in enako pričakujem tudi od vas. Nadalje. Montaža in 2 letna garancija bodo možni takoj po zaključenem homologacijskem postopku, predvidoma sredi junija.

Ko ste tako nastrojeno in pompozno vstopili s svojim vpisom, vas bom malo pobožal po laseh in malček pomiril. Ne bom pisal že pisanega, samo prilepil vam bom link. Vi seveda lahko nadaljujete s pametovanjem do onemoglosti:

http://www.hidrogenskatehnologija.si/hh ... mologacija

Kaj pa bi vi želeli še, da bi vam napisal o alternatorju, kot to, da se HHO Generator napaja z električno energijo, ki jo proizvaja alternator? Da greva štet koliko žičic je v "povprečnem" alternatorju? Vi seveda lahko obstanete in delate disertacijo o poznavanju alternatorja. HHO Generator je vsebina. Ta, ki dela zmes plinov vodika in kisika. Taistih, ki jih vi zdaj v pomirjenem prebiranju mojih vrstic konzumirate.

Lepo, da poznate plinex. In kaj naj jaz zdaj z vami? Kaj naj z LPG plinom? Edino to lahko, da vam povem, da je odstotek zmanjšanja porabe plina še večji, kot je ta pri dizlu in bencinu.

Srečno fante, vse dobro in prijazen pozdrav,
Hidrogenska Tehnologija
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a Hidrogenska Tehnologija » 31.5.2012 21:36

igor_k napisal/-a:Gospod Hidrogen, sem malo preletel tvojo stran. Pod pooblaščeni servisi najdem samo tvoj s.p. zato me še vedno zanima, kakšno garancijo ponujate (ti osebno ali tvoja firma), da boste denar res vrnili ob morebitnem nedelovanju? Jasno in glasno, brez izgovarjanja in nategovanja v smislu "ti servisi bodo delali več kot 2 meseca". Kdo in kako to garantira? Pa navedi še ostale, da vidimo kdo si še upa spustiti v to.

Sicer pa vidim, da je vse skupaj v takšni fazi, kot je opisal matej1981: je v teku, se izvaja, še ni bo pa vsak čas itd... Te finte pri meni ne palijo. S tem ti nateguj koga drugega.

Mimogrede, bolj čudnega grafa moči še nisem videl. Daj, prosim te, razloži mi pri grafu za bencinarja, kolikšna je moč pri 5300 obrati?

http://blog.hidrogenskatehnologija.si/k ... a-hs-vg-60

Ne razumem. Kaj ste želeli vprašati?
Hidrogenska Tehnologija
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a Hidrogenska Tehnologija » 31.5.2012 21:37

Nicomajstr***???*** napisal/-a:In katere Iskre sodijo v to skupino?

Zares potrebujete odgovor?
Hidrogenska Tehnologija
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a Nicomajstr***???*** » 31.5.2012 21:40

Bi, čisto iz firbca, glede na to, da samo v bližnji okolici lahko naštejem nekje 8 "Isker" me zanima katere sodijo v to skupino, ker nisem na linku nikjer zasledil...
Nicomajstr***???***
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a matej1981 » 31.5.2012 21:44

"Podjetje HIDROGENSKA TEHNOLOGIJA je v sklepni fazi pridobivanja vse potrebne dokumentacije"
odgovor na link: nekako se mi zdi podobno zadnjih denarnih verig oz. piramid :)

In ta slepna faza bo trajala ;)

Dragi "kolega",

vi sploh ne veste kaj beseda "kolega" pomeni. Ne veste niti to, da HHO izraz, kot tak je ničen. Obsaja H2O in H2O2. Zakaj in kako boste morali preverit sami.
Do sedaj VEM da:
- prodajate te umotvore ilegalno (potrebujete dokaz na tem forumu?)
- nimate NOBENE dokumentacije, ki bi izkazala verodostojnosti vašega pisanja
- ni dokaza da bo v AUTODATI kdarkoli nastopil izraz HHO
- če ni v EU opredeljen izraz HHO, je izključeno, da bo le ta nastopil v AUTODATI

Se strinjam, da se vikava, le tako lahko strokovni forum ohraniva na nekem nivoju.

Še vedno pa niste odgovorili na moja konkretna vprašanja oz. zahteve.

Da preoblikujete podjetje v d.o.o. (po vaše doo) pa je edina razumna rešitev.

S spoštovanjem, matej1981

ps: AUTODATO poznam do zanjega bita :)
Če ne gre - Ne obstaja!
matej1981
Pripravnik
Pripravnik

OdgovorNapisal/-a sneta skira » 31.5.2012 21:46

Glede na vašo trditev, da je možno pri uporabi plina kot goriva skupaj z generatorjem doseči največje prihranke goriva.
Konkretno vprašanje. Ali je možno generator vgraditi v plinski kotel za ogrevanje stanovanja moči cca. 25kW? (lahko navedem tudi tip kotla, če je to bistven podatek), kvaliteta zemeljskega plina po specifikaciji dobavitelja, ki ga ne bom omenjal zaradi reklame.
Kakšen prihranek pri porabi plina lahko pričakujem?.
Zadnjič spremenil sneta skira, dne 31.5.2012 22:08, skupaj popravljeno 1 krat.
sneta skira
Pripravnik
Pripravnik

OdgovorNapisal/-a Hidrogenska Tehnologija » 31.5.2012 21:47

Nicomajstr***???*** napisal/-a:

Bi, čisto iz firbca, glede na to, da samo v bližnji okolici lahko naštejem nekje 8 "Isker" me zanima katere sodijo v to skupino.

Pridite jutri na pijačo pa vam jih naštejem. Si "upate"? Pa še "lonček" vam bom pokazal. Resda samo za nekaj trenutko, ma bo povsem dovolj, da se več ne boste oglasili na tem topicu. V toliko vam ga bom dal, da ga potežkate, si ogledate vse pripadajoče dele, da vidite konec koncev kaj to sploh je. Ali pač ne? ;)

Joj... Iskra Skupina s 1800 zaposlenimi... Ste pogledali pripeti link? :D
Hidrogenska Tehnologija
Sodelavec
Sodelavec

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Energetsko in procesno strojništvo

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost