STROJNISTVO.com • Poglej temo - Kako optimalno nafrizirati motor Tomos ATX 50??

Kako optimalno nafrizirati motor Tomos ATX 50??

"Friziranje", sam svoj mojster, modelarstvo ...

Moderatorji: -M-, čopi, eustahije

OdgovorNapisal/-a Gost » 22.7.2003 7:48

ti pubrus zubnike pa kanale.To je najmanj tvegano in najbolj učinkovito lohk,da ti bo šel tud 20 več
Gost

OdgovorNapisal/-a The_1 » 22.7.2003 10:42

zobnike bi ti rad brusil?? ti kr, sam ne na mojem... ...pa ni mi jasno, kva bos mel od tega, sou ne bo cist nic bol, tud odzivnost se ne bo prakticno nc popravla... :-?
Ce gre vse proti tebi, nehaj prehitevat!!:D
The_1
Strokovnjak
Strokovnjak

Kraj: ponikva

OdgovorNapisal/-a Nejko » 3.5.2004 14:20

The_1 napisal/-a:ja, zavore so res bl za okras kot za kaj drugega. pomaga recimo ce menjas platisca&vilice. BT ima recimo za svojo hitrost ze skoraj primeren zavorni komplet. Electronic in petnajstka-sprint tudi. najvecja zalost so pa t.i. "dvojke" -=> 30 na uro je ze kamikaziranje!! :D :D :D

js mam na apn 6s od btja wilce pa feltne.. res smešn zgleda k ma litke sam wrjemte d se splača s to upam pelat sto, k se prj z original nism upou več kot 80-85km/h merjeno po štewcu citroen ax.
aja na lamo cilinder mislem dat od btja fergazar, kero dizo mo priporočate za fi 42 al pa 42.5?
hwala
LP
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 255 znakov.
Nejko
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a damiyan » 24.5.2004 20:59

Jaz bi kupu Vertexa pa jih ni več. Rekl so da ne uvažajo več sam meteorji se še dobijo. Zanima me kje bi dobu kak drug dober L bat pa ne meteorja ker vem da je slab. Hočem nov L bat pa prosim če kdo ve kje bi ga dobil, po možnosti tudi vertex.
damiyan
Strokovnjak
Strokovnjak

Kraj: zreče

OdgovorNapisal/-a damiyan » 24.5.2004 21:00

Pa še to:
A bi lahk dau kakšne bolše bremze gor naprimer na diske tko kot ma CTX?
damiyan
Strokovnjak
Strokovnjak

Kraj: zreče

Prejšnja

Vrni se na Friziranje

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov