mene zanima če bi lahko dal vilce od ctx-agor ker so močnejše, daljše in disk se lahko da gor.Zanima predvsem zato ker ima 1. bremza boben zato seveda skor nič ne bremza,še posebn če ti motor leti 80 na uro.Pa še to me zanima ,a potem bi lahko dal širšo kros gumo ,kolko je največ colska k gre pol gor Cene vilic ne vem ampak jutr grem na tomos k lih živim u kopru pa bom vidu če jih majo jutri vam POROČAM.
Tako je :danas sel na tomos pa sem vprašal če imajo vilice od ctx-a pa mi je reku da nimajo več pa tud od bt ja nimajo ,sem pa vprasu za vilice od atx-a pa mi je reku da jih imajo ampak je cena ASTRONOMSKIH 50.000sit.
ps.en tip20-25 let ki je pa kupoval svečko pa mi je resno reku da ko je bil še mlajši da je zračunal da bi mu 6-ka če bi jo kupoval po delih prišla okrog 500.000sit
naj še kdo reče da so deli od tomosa pocen
Tako je :danes sem sel na tomos pa sem vprašal če imajo vilice od ctx-a pa mi je reku da nimajo več pa tud od bt ja nimajo ,sem pa vprasu za vilice od atx-a pa mi je reku da jih imajo ampak je cena ASTRONOMSKIH 50.000sit.
ps.en tip20-25 let ki je pa kupoval svečko pa mi je resno reku da ko je bil še mlajši da je zračunal da bi mu 6-ka če bi jo kupoval po delih prišla okrog 500.000sit
naj še kdo reče da so deli od tomosa pocen