STROJNISTVO.com • Poglej temo - Pomoč delam gokart!

Pomoč delam gokart!

"Friziranje", sam svoj mojster, modelarstvo ...

Moderatorji: -M-, čopi, eustahije

OdgovorNapisal/-a damiyan » 2.7.2004 14:30

A veš slučajno kateri bing je na ATX-u 2001L, pa kolk velik?
I've got a Need For Speed Underground
damiyan
Strokovnjak
Strokovnjak

Kraj: zreče

OdgovorNapisal/-a quattro » 2.7.2004 14:51

ej ne vem pomoje da okoli 16 tm nekje more bit!
Tomos vlada skuter propada!
quattro
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a quattro » 2.7.2004 14:52

Prosil bi vas za pomoč! Ne morem pogruntati kako bi namestil boben(zavoro) na zadnjo os gokarda?????? PROSIM ZA POMOČ!!! :cry: :cry:
Tomos vlada skuter propada!
quattro
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a damiyan » 3.7.2004 21:35

Zelo zelo težko. Najbolš bi blo da dobiš disk ampak če že hočeš boben bi lahko naredil verižni ali zobniški prenos na dodatno os in bi na tisti osi namestil boben tako kot na motorju. Kar na glavno os ga boš težko spravil
I've got a Need For Speed Underground
damiyan
Strokovnjak
Strokovnjak

Kraj: zreče

OdgovorNapisal/-a magnum357 » 7.1.2006 19:33

A bi lahko uporabljali vsaj približno slovenščino, ne pa krneki, ful, kul in podobne kretenizme, ob katerih vsi mislite, kakšni frajerji ste? Podn !!! (pa to ni beseda, ki jo sam kdajkoli uporabljam, razen danes, ko berem prispevke)
magnum357
Strokovnjak
Strokovnjak

Forum!

OdgovorNapisal/-a eustahije » 8.1.2006 12:48

Magnum357, če si opazil, so te objave že stare, od julija! Zaradi (ne)slovenščine je bil forum nekaj časa tudi zaklenjen.Administratorova objava bi naj vzpodbudila uporabo višjega nivoja slovenščine in od takrat je forum Friziranje tudi moderiran iz moje strani. Za nazaj nisem popravljal objav ker jih je preveč in so res nepregledne, enostavno nepotrebno delo. Če meniš, da je treba kaj popraviti, predlagam, da začneš z novimi temami v vseh forumih, ostali pa bomo skrbeli, da bo na ravni vsaj pogovorne slovenščine...

Forum je od vseh nas, potrudimo se prispevati kar se da več, da ga ohranimo na uporabnem nivoju in kot mesto, kjer bo vsak najdel svoj kotiček, odprl svojo temo ali samo pomagal drugim razumeti strojniške debate in razvozlati itak množične probleme!

Moderator!
eustahije
Moderator
Moderator

OdgovorNapisal/-a magnum357 » 8.1.2006 13:26

Res ne moreš vsega za nazaj popravljati. Pa saj ni treba ravno pretiravati s knjižno slovenščino, samo približno naj pa le bo. Saj se človek včasih tudi zatipka, pozabi vejico..., vendar pa ravno vseh slengovskih besed, pa "piši kao što govoriš", pa ful, kul,... res ni treba uporabljati, ker potem navaden bralec rabi več časa za ugotovit besedo, kot razumeti smisel. Recimo "ful dobro" pomeni zelo dobro. Ful ali full pomeni poln, napolnjen, natlačen... nikakor pa "zelo". Nimam nič proti uporabi tujk, vendar smiselno. Ko pa berem stare prispevke na to temo, je kot bi bral SMS - e sedemletnih smrkavcev.
pozdrav
magnum357
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Jurasic » 8.1.2006 14:17

Sej na nobenmu podobnemu forumu še nisem zanal pravopisne slovenščine. Tako ali tako vsi vemo, da je vse "malo za hec malo pa zares". Forumi so za sproščanje in menjovo mnenj ne pa ,zato da boš še na tuki pazu kako pišeš. Dokler ni ksnga diskriminiranja ali kletvic je po mojem useen kako pises, ce spremeniš ksne besede je to ubistvi še boljše sej postane stvar bolj zanimiva. "Uzemte si na izi". :D :D :D [/b]
TOMOS UBER ALLES
Jurasic
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a magnum357 » 8.1.2006 16:32

Jurasic napisal/-a:Sej na nobenmu podobnemu forumu še nisem zanal pravopisne slovenščine. Tako ali tako vsi vemo, da je vse "malo za hec malo pa zares". Forumi so za sproščanje in menjovo mnenj ne pa ,zato da boš še na tuki pazu kako pišeš. Dokler ni ksnga diskriminiranja ali kletvic je po mojem useen kako pises, ce spremeniš ksne besede je to ubistvi še boljše sej postane stvar bolj zanimiva. "Uzemte si na izi". :D :D :D [/b]

No če tako misliš, pa prosim recimo kakega prekmurca, naj nekaj čisto po domače napiše, pa bomo vsi videli, koliko ga bomo razumeli. Samo za testiranje.
magnum357
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Jurasic » 8.1.2006 16:56

magnum357 napisal/-a:
Jurasic napisal/-a:Sej na nobenmu podobnemu forumu še nisem zanal pravopisne slovenščine. Tako ali tako vsi vemo, da je vse "malo za hec malo pa zares". Forumi so za sproščanje in menjovo mnenj ne pa ,zato da boš še na tuki pazu kako pišeš. Dokler ni ksnga diskriminiranja ali kletvic je po mojem useen kako pises, ce spremeniš ksne besede je to ubistvi še boljše sej postane stvar bolj zanimiva. "Uzemte si na izi". :D :D :D [/b]

No če tako misliš, pa prosim recimo kakega prekmurca, naj nekaj čisto po domače napiše, pa bomo vsi videli, koliko ga bomo razumeli. Samo za testiranje.

Samo za info. moji stari starši so prekmurci tko da mi nebi blo prevec težko. (znam gučati). Vm pa tut ni treba bit tok sovražno nastrojeni. Ker v vseh vaših mailih nism zaznal nič uporabnega razn vašega razburjanja. Na ksnem prekmurskem forumu se po mojem ne mučijo z pravopisom ozirima "ljubljanjščino" tukaj so v igri interesi posameznika in okolice. Na takih mestih imamo pravico do uporabe POGOVORNEGA JEZIKA ter interesnih govoric SLENG, ŽARGON. A vi slučajno učite slovo k mi zvenite točno tko kot moja profesorica slovenščine. :D
TOMOS UBER ALLES
Jurasic
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a magnum357 » 8.1.2006 17:21

Jurasic napisal/-a:
magnum357 napisal/-a:

Samo za info. moji stari starši so prekmurci tko da mi nebi blo prevec težko. (znam gučati). Vm pa tut ni treba bit tok sovražno nastrojeni. Ker v vseh vaših mailih nism zaznal nič uporabnega razn vašega razburjanja. Na ksnem prekmurskem forumu se po mojem ne mučijo z pravopisom ozirima "ljubljanjščino" tukaj so v igri interesi posameznika in okolice. Na takih mestih imamo pravico do uporabe POGOVORNEGA JEZIKA ter interesnih govoric SLENG, ŽARGON. A vi slučajno učite slovo k mi zvenite točno tko kot moja profesorica slovenščine. :D

Bog ne daj, sem diplomirani strojnik, Primorec. Sem se pa šolal v Ljubljani, in ne uporabljam Ljubljanščine. Me pa čisto nič ne stane, če v besedi napišem vse črke (razen če se zatipkam) in verjamem, da tisti, ki bere, lažje razume moj tekst, kot pa nekakšna skrpucala. Tudi jaz razumem Prekmurščino, vendar moram priznati, včasih ko poslušam na televiziji domačine, da pa le ne razumem čisto vseh besed, tako kot verjetno ti ne razumeš vseh primorskih, kjer je kup italijanskih in nemških predelanih besed. Zakaj bi vse naokrog s tem mučil?
pozdrav
magnum357
Strokovnjak
Strokovnjak

Prejšnja

Vrni se na Friziranje

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost