epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderatorji: -M-, čopi, eustahije

Jurasic napisal/-a:Sej na nobenmu podobnemu forumu še nisem zanal pravopisne slovenščine. Tako ali tako vsi vemo, da je vse "malo za hec malo pa zares". Forumi so za sproščanje in menjovo mnenj ne pa ,zato da boš še na tuki pazu kako pišeš. Dokler ni ksnga diskriminiranja ali kletvic je po mojem useen kako pises, ce spremeniš ksne besede je to ubistvi še boljše sej postane stvar bolj zanimiva. "Uzemte si na izi".![]()
![]()
[/b]

magnum357 napisal/-a:Jurasic napisal/-a:Sej na nobenmu podobnemu forumu še nisem zanal pravopisne slovenščine. Tako ali tako vsi vemo, da je vse "malo za hec malo pa zares". Forumi so za sproščanje in menjovo mnenj ne pa ,zato da boš še na tuki pazu kako pišeš. Dokler ni ksnga diskriminiranja ali kletvic je po mojem useen kako pises, ce spremeniš ksne besede je to ubistvi še boljše sej postane stvar bolj zanimiva. "Uzemte si na izi".![]()
![]()
[/b]
No če tako misliš, pa prosim recimo kakega prekmurca, naj nekaj čisto po domače napiše, pa bomo vsi videli, koliko ga bomo razumeli. Samo za testiranje.

Jurasic napisal/-a:magnum357 napisal/-a:Jurasic napisal/-a:Sej na nobenmu podobnemu forumu še nisem zanal pravopisne slovenščine. Tako ali tako vsi vemo, da je vse "malo za hec malo pa zares". Forumi so za sproščanje in menjovo mnenj ne pa ,zato da boš še na tuki pazu kako pišeš. Dokler ni ksnga diskriminiranja ali kletvic je po mojem useen kako pises, ce spremeniš ksne besede je to ubistvi še boljše sej postane stvar bolj zanimiva. "Uzemte si na izi".![]()
![]()
[/b]
No če tako misliš, pa prosim recimo kakega prekmurca, naj nekaj čisto po domače napiše, pa bomo vsi videli, koliko ga bomo razumeli. Samo za testiranje.
Samo za info. moji stari starši so prekmurci tko da mi nebi blo prevec težko. (znam gučati). Vm pa tut ni treba bit tok sovražno nastrojeni. Ker v vseh vaših mailih nism zaznal nič uporabnega razn vašega razburjanja. Na ksnem prekmurskem forumu se po mojem ne mučijo z pravopisom ozirima "ljubljanjščino" tukaj so v igri interesi posameznika in okolice. Na takih mestih imamo pravico do uporabe POGOVORNEGA JEZIKA ter interesnih govoric SLENG, ŽARGON. A vi slučajno učite slovo k mi zvenite točno tko kot moja profesorica slovenščine.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost