STROJNISTVO.com • Poglej temo - Legalizacija doma izdelanih spojlerjev

Legalizacija doma izdelanih spojlerjev

"Friziranje", sam svoj mojster, modelarstvo ...

Moderatorji: -M-, čopi, eustahije

Nov motor?

OdgovorNapisal/-a Ice Man » 2.8.2005 16:52

Še nekaj me zanima, če mogoče kdo ve.

Kako je z menjavo motorja? Če kupim avto v katerem je bil vgrajen bencinski motor in vanj vgradim dizla. Kako je s tem?
Vem, da je atest potreben vendar me zanima,če potrebujem kakšne papirje od "novega" motorja, ki bo vgrajen (da me zaradi številk na motorju ne bo kdo obtožil, da sem motor ukradel ali kaj podobnega) gre za golfa 3...
Ice Man
Pripravnik
Pripravnik

OdgovorNapisal/-a Kleno » 3.8.2005 2:01

Kako je z menjavo motorja, bi zanimalo tudi mene. Vcasih si moral na A test, tudi ce si zamenjal motor z identicnim. Recimo, da ti je tvoj zaribal, pa si ga zamenjal z enakim. Sedaj mislim, da zato, A test ni vec potreben.
Sem pa skoraj preprican, da bos rabil kaksno dokazilo o lastnisvu. Rabil bos pa tudi podatke o moci, CO2 itd.
Kleno
Novinec
Novinec

F1

OdgovorNapisal/-a eustahije » 3.8.2005 6:24

Ice Man napisal/-a:No Juan je v nedeljo odstopil :( ...a vseeno hvala za čestitke :D

To se bo izboljšalo, Juan bo še kakšno zmagal, skrbi me bolj nestanovitnost materiala, kako lahko vsako dirko eden ugasne, zariba, crkne? Problem iz preteklosti!
Res je, da ne bi bilo pametno na cesto spustit vsega kar bi si kakšen norec zamislil!

Za to sem pa že omenil, da bi bilo potrebno imeti strokovno komisijo, katera bi ustreznost preverila, verjetno se gre za velike vsote, če pomislimo, da ko bi rad dodelave in predelave na avtu, že imaš določeno sliko v glavi in to je več kot ena stvar = money, money! Seveda to ne govori v prid službe za atestiranje, katera, sodeč iz objav, ni preveč sigurna kako in kaj!

Na fičeka pa niti ne probaj dati polmetrskih spojlerjev, ker boš poletel :lol: !
eustahije
Moderator
Moderator

Prejšnja

Vrni se na Friziranje

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost