Puch pony express
Moderatorji: -M-, čopi, eustahije
57 prispevkov
• Stran 3 od 4 • 1, 2, 3, 4
Ta ročka, ki premika sklopko za vžig motorja, kako je pravilno obrnjena? Ali gre ročka gor proti krmilu ali dol proti zadnji felgi? Trenutno sem sestavil puchovo mašino zdaj pa ne vem kako obrniti ročko.
Prilagam še sliko:

- zavarimvsekardobim
- Sodelavec

Najlepša hvala,
To ročico za vžig sem potuhtal.
Zanima me samo še tista puša, ki je pri blajerci, na katero se nasadi sornik. Tista puša je v tako slabem stanju, da se mi zdi, da bo najbolje če bom uspel nabaviti novo, ali pa če jo naredim pa me zanima ali vzamem kot material: medenina ali bronza.
Priložena slika prikazuje kar bi jaz rad imel.

To ročico za vžig sem potuhtal.
Zanima me samo še tista puša, ki je pri blajerci, na katero se nasadi sornik. Tista puša je v tako slabem stanju, da se mi zdi, da bo najbolje če bom uspel nabaviti novo, ali pa če jo naredim pa me zanima ali vzamem kot material: medenina ali bronza.
Priložena slika prikazuje kar bi jaz rad imel.

- zavarimvsekardobim
- Sodelavec

Vem v mojem primeru ni ležaja, ampak samo tista puša. Sem pa poskusil prilepiti svojo sliko pa ne morem, ker ima več kot 500 KB. Zmanjšati kakovost slike pa ne znam.
- zavarimvsekardobim
- Sodelavec

Inštaliraj si IrfanView - je free.
Potem odpri fotko v tem programu in pritisni Image in potem Resize/Resample - nastavi velikost - shrani pod novim imenom! sicer boš izgubil original... in gotovo.
Potem pripneš sem in že lahko vsi vidimo tvoj foto.
Lahko tudi pritisnes PrtSc (print screen) na tipkovnici in potem v IrfanView-u klikneš Edit - Paste potem -izbereš željeno polje / in še enkrat Edit - Crop Selection - shraniš - zmanjšaš resolucijo...
Potem odpri fotko v tem programu in pritisni Image in potem Resize/Resample - nastavi velikost - shrani pod novim imenom! sicer boš izgubil original... in gotovo.
Potem pripneš sem in že lahko vsi vidimo tvoj foto.
Lahko tudi pritisnes PrtSc (print screen) na tipkovnici in potem v IrfanView-u klikneš Edit - Paste potem -izbereš željeno polje / in še enkrat Edit - Crop Selection - shraniš - zmanjšaš resolucijo...
- Ranger
- Strokovnjak

Za sliko je še bolj enostavno, če kar v windowsih odprete sliko z Microsoft Office (v 7), v Xp pa je bil picture manadger in zmanjšate njeno velikost...
- Nicomajstr***???***
- Strokovnjak

Na sliki je igličasti kotalni ležaj, kar je običajno na mopedih. Treba je kupiti novega. Izmerite dimenzijo batnega sornika, premer tečine v ojnici in širino kletke in v trgovino za mopede. Sicer pa ne verjamem, da je z originalnim kaj narobe.
Pozdrav
Čiro
Pozdrav
Čiro
- čiro1950
- Strokovnjak

Izmeri premer v ojnici in na sorniku in v trgovino kjer prodajajo dele za tomose.Po moje paše od BT50 itd.Kolikor se spomnim (pred 25 leti)smo potem ko se je puša uprešala "porajbali"z povrtalom na mero ker se pri vtiskanju malenkost stisne in sornik ne gre čez.
- KOUTER
- Strokovnjak

Potem bo najbolje če nabavim tisto pušo ali ležaj.
V ojnici pri meni je puša drugače pa če dam namesto tiste puše ležaj mende ne bo nič slabše.
V ojnici pri meni je puša drugače pa če dam namesto tiste puše ležaj mende ne bo nič slabše.
- zavarimvsekardobim
- Sodelavec

57 prispevkov
• Stran 3 od 4 • 1, 2, 3, 4
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov