15-ka čudno cvili!
Moderatorji: -M-, čopi, eustahije
24 prispevkov
• Stran 1 od 2 • 1, 2
15-ka čudno cvili!
Nevem kaj je narobe z mojim motorjem 15 tl? imel sem razstavljeno mašino potem ko sem jo sestavil je pa pričelo nekaj cviliti. Menjal sem med drugim sklopko ki je nova od alpinota. Ali je mogoče to vzrok čudnega piskanja, cvilenja(ne vem kako naj opišem??) Ali pa je v "kugl logr" kroglični ležaj prišel pesek? Aja pa še to motor komaj opazno manj gre za ene 5-10 km/h. Kaj bi to lahko bilo? Pa motor je serijski nič brušen samo bat je vertex pa lipnika mam gor vse ostalo serijsko!
Tomos vlada skuter propada!
- quattro
- Strokovnjak

Da nisi dal not narobe bt da si ga obrnu unapačno smer??Ko si ga poderu??Poder še enkr pa nazaj sestav:))
(:no racing no adrenalin:)
- TuningMaster
- Strokovnjak

- Kraj: Kobarid
ma bat nisem dal narobe not pomoje je to zaradi sklopke!
Ma sj se itak brezveze trudim ker ga ne bom mogel voziti registrirali so ga za a kategorijo(bela tablica) zj bom moral kupit atx-a ali kaj takega. samo skoraj novega. do 200 tisoč. Če kdo kaj proda naj kar napiše tuki! 
Tomos vlada skuter propada!
- quattro
- Strokovnjak

Ej zej sm jst tud nazaj sestavu mojo apn-6 pa mi ravno tako malo cvilila od začetka pa sm pogruntu zakaj!!Zarad "semeringov" tesnila pri gredi!!! Prever jih mogoče ti ne bo več cvililo!Aja pa še en možnost ječe glave od cilindra ne stisneš dovol!!!Ti tudi piska!!
lp
lp
- TuningMaster
- Strokovnjak

Ja to je ful odvisno kol kompresije maš pa to se največ krat zgodi če npr eno matico slabo stisneš mne je piskalo!!
lp
lp
- TuningMaster
- Strokovnjak

TuningMaster napisal/-a:Ja to je ful odvisno kol kompresije maš pa to se največ krat zgodi če npr eno matico slabo stisneš mne je piskalo!!
lp
hehe to pa mim seka:) to čist drgač piska... kk ti je to ratal? s morš po diagonali zategowat
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 255 znakov.
- Nejko
- Strokovnjak

A kdo od vaju ve zakaj ma ATX tisto okroglo gumo med glavo in cilindrom na vsaki strani?
Jst enkrat zaradi tega nism vredu zategnu ker je nism prav dav not pa sm jo kar stran vrgu pa enako dela.
Men se zdi da je bol za okras
Jst enkrat zaradi tega nism vredu zategnu ker je nism prav dav not pa sm jo kar stran vrgu pa enako dela.
Men se zdi da je bol za okras
I've got a Need For Speed Underground
- damiyan
- Strokovnjak

- Kraj: zreče
A zaradi tistih semering to tak nizko cvili al kako. Mne na APN4 tud nek čudn glas spuša sam je bol nizko-odvisn od obratov, Ni pravo cvilenje sm ne vem kak bi drgač reku temu. Mašino je enkrat moj foter narazen vzel ko sm še bil mali froc, pa je dal 5. not.
I've got a Need For Speed Underground
- damiyan
- Strokovnjak

- Kraj: zreče
24 prispevkov
• Stran 1 od 2 • 1, 2
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost