STROJNISTVO.com • Poglej temo - UPRAŠANJE..atx bt-jeva stikala

UPRAŠANJE..atx bt-jeva stikala

"Friziranje", sam svoj mojster, modelarstvo ...

Moderatorji: -M-, čopi, eustahije

UPRAŠANJE..atx bt-jeva stikala

OdgovorNapisal/-a sandi24 » 7.5.2010 8:58

mam atx-a z bt-jevimi stikali..desno stikalo na katerem maš 3 opcije: ugasnjene use luči(prva, zadnja, števec) druga opcija je da gori SAMO števec in tretja je da gorijo vse luči. v stikalo maš speljane 3 žice(+črna za ugasnt) sivo, rumeno, rdečo. Skupaj sm zalotov rumeno pa sivo(na drugo stikalo ku ma sam 2 opcije on off) in probam use ok špila... sestavim masko nazaj probam še enkrat ne dela :evil: probam žmigovce ne delajo dam stkalo na off pa delajo..uglavnem zmešnjava..nekje zgleda d sm zajebov..zaj pa mene zanima kašno vlogo ma tista RDEČA žica..ker po moje druzga nemore bit..nwm..kaj vi pravte? :( :(
Kaj pa VI mislite??
sandi24
Novinec
Novinec

Re: UPRAŠANJE..atx bt-jeva stikala

OdgovorNapisal/-a sandi24 » 7.5.2010 10:05

sandi24 napisal/-a:mam atx-a z bt-jevimi stikali..desno stikalo na katerem maš 3 opcije: ugasnjene use luči(prva, zadnja, števec) druga opcija je da gori SAMO števec in tretja je da gorijo vse luči. v stikalo maš speljane 3 žice(+črna za ugasnt) sivo, rumeno, rdečo. Skupaj sm zalotov rumeno pa sivo(na drugo stikalo ku ma sam 2 opcije on off) in probam use ok špila... sestavim masko nazaj probam še enkrat ne dela :evil: probam žmigovce ne delajo dam stkalo na off pa delajo..uglavnem zmešnjava..nekje zgleda d sm zajebov..zaj pa mene zanima kašno vlogo ma tista RDEČA žica..ker po moje druzga nemore bit..nwm..kaj vi pravte? :( :(

PA ŠE TOLE:( http://tomos-koper.mojforum.si/tomos-koper-about5.html ) kaj je tista "škatlca" s številko 11?
Kaj pa VI mislite??
sandi24
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a grm659... » 7.5.2010 20:46

Saj,ti shema vse natančno kaže kaj in kako! Št.-11 je regulator napetosti.
več glav,več ve!
grm659...
Strokovnjak
Strokovnjak

Kraj: Ribnica 1310

OdgovorNapisal/-a superpsiho » 8.5.2010 10:13

Rdeča žica je v vezavah ponavadi stalen +....
Nevem pa kako ma to izvedeno atx
superpsiho
Strokovnjak
Strokovnjak

Vrni se na Friziranje

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov