epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-
tcolja napisal/-a:Tackleberry napisal/-a:tcolja napisal/-a:Tackleberry napisal/-a:jaz pa pravim da kdor med šihtom piše maile o slabih plačah, nima kej za jamrat
meni piše v postu samo PRIPRAVNIK![]()
pa brez zamere Tackleberry
lol, jaz pa ne jamram glede plače
Ok, se ti klanjam, pa opravičujem in hkrati dodajam da raje naj skupaj držimo da bi nam v bodoče kaj uspelo spremeniti.
Tackleberry raje deli in širi s menoj idejo in prepričanje da si proizvodne branže zaslužijo vsaj omembo da so ključnega pomena za naše gospodarstvo in da je potrebno strmeti k krepljenju in širjenju proizvodnih obratov v naši državi.
Mislim da mestna državica Montecarlo je edina-oz.ena redkih držav katera ne potrebuje proizvodnje in živi samo od bančništva (polek Vatikana...-nimam namena širit kakšnega nasilja).
Držimo skupaj! - prošnja je utemeljena

33test napisal/-a:OK, place su u ...rcu. To je dejstvo.
Je pa res nekaj. Ce si Strojnik, se ne rabis nikomur klanjat in lezt v rit. Relativno naravnost in naglas lahko vsakemu direktorju (in njegovim podrepnikom ter podrepnicam) reces, kaj si mislis o stvari. To je pa tudi nekaj.
Iz sluzbe prides kot clovek in ne kot ligenj brez hrbtenice.

Kaj pa bi delal, brez znanja, ki si ga pridobil v teh 4 letih. Nekaj ti ga je sigurno ostalo od uspešno opravljenih izpitov. Ali te je kdo prisilil iti na faks, morda je bila to tvoja lastna odločitev? Če so bila zabita leta, si jih sigurno sam zabil.Če bi mi kdo 4 zabita leta vrnil na faksu, si takoj z diplomo rit obrišem

ktm1001 napisal/-a:bil sem zaveden.
Če bi sedaj vedel to, bi šel informatiko ali farmacijo.
http://slepocrevo.wordpress.com/2006/02 ... ev-my-ass/

mann88 napisal/-a:Današnja mladina(kolegi s faksa...) vidi samo audi, bmw, mercedes pa kako bo čim hitreje denar dobil. Nihče noče delat, vztrajat, vsi bi takoj 2k eur. Kaj šele da bi si kdo umazal prstke.
Če pa jamrate čez plače, potem zamenjajte firmo jaz ne vidim druge.![]()
Ni vrag, da vas nekje ne bodo cenili.

Vrni se na Iz življenja strojnikov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost