Napisal/-a vili » 16.4.2022 11:31
če gremo še par stoletij nazaj, ko so turki zavzeli balkan so jih srbi posipali s cvetjem, ker so jim pobirali samo destino, prejšnji pa dvakrat++ več, povzemam srbske vire, in so jih imeli par stoletij,... samo malo heca..., pravijo, da je tako bilo, nisem bil poleg, samo jebiga, kar je božjega duhovnega je božjega, kar je cesarjevega posvetnega je pa cesarjevega in to je to..., tako je bilo pa tu pri nas,... haha...
samo še to: gregor je fejst fant, nobenega problema, samo ko je pa začel s telesnimi "hendikepi" (grbo, hitro te kaj useka) in anatomijo, na katero pa sam nimaš upliva, jebiga grega take gene si dobil od fotra in od mater, ki sta se dala skupaj in jima je bilo lepo ali ne???, kdo ve, pa se ti jebi..., glej edino, če si ti res APOLON belvederski potem si pa po mikelagelu ideal, uau oprosti DAVID iz fienc, ta je ubil, ta lepotec popolnega telesa , ma pojma nimam, mislim da goljata... , vsaj tako pravijo, s pračo in kamnom, dobro saj sem morda tudi avtorja zajebal...
ja david -a je sklesal v res popolno moško telo, res noro, vsa muskulateura, brez ortopedskih anomalij, res ideal enega METRO MAČOTA , ta mikelangelo je bil res vizionar, jebiga imaš grbo, ko te pa zvije išjas si pa u kurcu... in ti odpadejo lasje kot so meni, bil sem pa s ČUPO tja do leta bitli 65...75..., jebiga..., ne se hecat s telesnimi lastnosmi..., bo šlo..., če ne tudi prav...
Zadnjič spremenil
vili, dne 16.4.2022 13:28, skupaj popravljeno 1 krat.