STROJNISTVO.com • Poglej temo - Plače inženirjev strojništva v 2020

Plače inženirjev strojništva v 2020

Tukaj lahko objavite kakršnokoli šalo, anekdoto ali kaj drugega na temo strojnikov v industriji ali na sploh.

Moderator: -M-

Re: Plače inženirjev strojništva v 2020

OdgovorNapisal/-a vili » 16.4.2022 9:51

kaj je dejal pa "veliki gobar", saj veste kdo je bil to, grem po gregorju, če sem malo zloben, "dok smo mi na vlasti".... itd..., a se to ponavlja..., me kar strese..., ozirom se želi obnoviti, ma bog ne daj, pa zdaj pred praznikom..., ko je vstal od...

ja grega kar posuj se s pepelom in mea culpa macsima culpa, glej s telesnimi hibami se ni šaliti, te te lehko ruknejo čez noč, ne jebi s tem..., me je usekal išjas, aktiven tenisač, sem bil tri mesece zvit kot presta..., sem si mislil pognati 7,62 v glavo, ..., haha, zato previdno....
Zadnjič spremenil vili, dne 16.4.2022 10:02, skupaj popravljeno 2 krat.
vili
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a jan.23 » 16.4.2022 9:52

Kolegi strojniki, to je strojniški forum in predlagam, da politiko pustimo pred vrati. Danes je velika sobota, vzemimo si čas zase in svoje bližnje.
Vesele, mirne in blagoslovljene velikonočne praznike.
Lep pozdrav, Janez
jan.23
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a vili » 16.4.2022 10:11

ampak eni zafrustriranci malo zaserjejo, pol rata pa štala..., ma jebiga..., skrivajo se za nekimi imeni, pridi do mene pa se bova usekaka an face, če imaš jajca, jih nimaš..., jaz jih imam vedno, nič bat...
vili
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a tehnik » 16.4.2022 10:36

" Vendar pa zatiralnega avtokratskega ali absolutističnega sistema ne podpiram in ga nikoli ne bom. Pa davki gor ali pa dol." Razumevanje demokracije je za Slovence pretežka snov. To je vedel že Kardelj in to javno izjavil. Sicer pa so davki odraz zatiranja ljudi, ki živijo in plačujejo davke v državi. Višji davki, večje zatiranje. Bolj jasno kot pred temi volitvami se politiki še niso opredeljevali kaj bodo naredili po volitvah. Tisti, ki živi od rezultatov svojega znanja in dela ter na volitvah obkroži "zatiranje" samo potrjujejo Kardelja. Sicer se osebno strinjam z Edijem glede psihološke ocene Slovencev.
tehnik
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a vili » 16.4.2022 11:31

če gremo še par stoletij nazaj, ko so turki zavzeli balkan so jih srbi posipali s cvetjem, ker so jim pobirali samo destino, prejšnji pa dvakrat++ več, povzemam srbske vire, in so jih imeli par stoletij,... samo malo heca..., pravijo, da je tako bilo, nisem bil poleg, samo jebiga, kar je božjega duhovnega je božjega, kar je cesarjevega posvetnega je pa cesarjevega in to je to..., tako je bilo pa tu pri nas,... haha...

samo še to: gregor je fejst fant, nobenega problema, samo ko je pa začel s telesnimi "hendikepi" (grbo, hitro te kaj useka) in anatomijo, na katero pa sam nimaš upliva, jebiga grega take gene si dobil od fotra in od mater, ki sta se dala skupaj in jima je bilo lepo ali ne???, kdo ve, pa se ti jebi..., glej edino, če si ti res APOLON belvederski potem si pa po mikelagelu ideal, uau oprosti DAVID iz fienc, ta je ubil, ta lepotec popolnega telesa , ma pojma nimam, mislim da goljata... , vsaj tako pravijo, s pračo in kamnom, dobro saj sem morda tudi avtorja zajebal...

ja david -a je sklesal v res popolno moško telo, res noro, vsa muskulateura, brez ortopedskih anomalij, res ideal enega METRO MAČOTA , ta mikelangelo je bil res vizionar, jebiga imaš grbo, ko te pa zvije išjas si pa u kurcu... in ti odpadejo lasje kot so meni, bil sem pa s ČUPO tja do leta bitli 65...75..., jebiga..., ne se hecat s telesnimi lastnosmi..., bo šlo..., če ne tudi prav...
Zadnjič spremenil vili, dne 16.4.2022 13:28, skupaj popravljeno 1 krat.
vili
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Zaspanc » 16.4.2022 12:40

Se mi zdi, da je grega09 med redkimi, ki ne kot ribica Dori v trenutku pozabi kako žaljiv je večkrat PT™...
Veliko pa jih hitro pozabi tudi kaj je naslov teme, v katero pišejo.

Na zrak pejte, pa radi se mejte.
Zaspanc
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a vili » 16.4.2022 13:07

zaspanc:
tudi jaz imam protezo, recimo do kolena in kaj je zdaj to kaj takega, ..., pa naredim še kaj..., bo šlo...
ne se zajebavat s telesom, ko vas še ni užgalo..., ko vas bo se pa jebite..., ne ga več srat...
, moderator zakleni...

aha samo še to kaj to ribica deori, mi razložiš po krajnsko, da ne bom butl..., mislim da gre nekaj okoki zlata, uau, vsi bi nekaj privatizirali...
vili
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Demz » 16.4.2022 19:08

Prestar si, že malce po zemlji diši ... vnuke vprašej kdo je ribica Dori :P
Delo krepeli človeka.
Demz
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a vili » 16.4.2022 19:17

me naš STOJKO še ni dal na tablo, vska dan pogledam, če sem čisto stlučajno že gor, nič bat...
vili
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a kojot » 17.4.2022 9:29

vili napisal/-a:me naš STOJKO še ni dal na tablo, vska dan pogledam, če sem čisto stlučajno že gor, nič bat...

Vili ne vem če folk, ki ni iz naših krajev razume kdo je to naš Stojko - za vse, ki ne vedo bom kar jaz razložil - Stojko je šef pogrebcev v našem mestu ...
kojot
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a vili » 17.4.2022 10:29

kojot:
pa ti otkrivaš "vojnu tajnu", pazi se UDBA, ker ona vreba svuda, pa ozna, ona sve dozna, pol pa še kos, pa dobro veš ti, da ima on nadzor nad nami vsemi, oziroma ga bo imel... haha, malo heca..., dober je ta naš STOJKO...

gledam danes tablo, me danes STOJKO še ni dal gor..., sva prjatla..., je zelo uvideven... :D :D :D
vili
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Demz » 17.4.2022 13:01

Mogoče ga pa še roke bolijo od lopate ... počakejmo par dni :lol:

Ok, bom pa še jaz povedal da ne boš čisto neveden ( :P ), ribica Dori je ena pozabljiva ribica iz risanke Reševanje malega Nema (Finding Nemo). Ko se enkrat okoli obrne, že ne ve več kam je plavala.
Delo krepeli človeka.
Demz
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a vili » 17.4.2022 13:38

aha to ni kapitan nemo..., smo pa malo skrenil s plač, vrnimo se nazaj..., sicer me boli kura*c..., haha...
vili
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a ktm2002 » 18.4.2022 1:01

slabši kot froci

Slika

Drugače pa mislim, da že od Viranta in Šušteršiča ni nobenega upanja. Sedaj novi obraz golob pa pooseblja celo javno upravo, katera dela za sebe ne za nas.

Medtem pa javni dolg skos raste....
ktm2002
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Žerjavar » 18.4.2022 8:06

ktm2002 napisal/-a: Medtem pa javni dolg skos raste....
Le delno res. Že več kot 10 let je Slovenski javni dolg na zgornji meji EU določila o max javnem dolgu glede na BDP. Če se EU določilo ne bo spremenilo bo naš dolg relativno stagniral, absolutno pa se bo res dvigal.
Spomnite se javnih vprašanj Janeza Alenki o procentu (BDP) javnega dolga ob koncu njenega mandata. Na vsa tovrstna vprašanja je bil njen odgovor, da v € manj kot je trenutni.
Vrtičkarstvo je boljše od žerjavarstva
Žerjavar
Strokovnjak
Strokovnjak

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Iz življenja strojnikov

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov