epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

honhn napisal/-a:Pozdravljeni!
Mi bi znal kdo tu gor priporočiti kakšno podjetje za zaposlitev v navedenem področju(ali pa posvariti pred kakšnim)? Po spletu večih dogodkov, odločitev ... sem izbral si te konce za življenje (originalno sem iz povsem drugega konca Slovenije). Ker trenutno delam v LJ in nimam interesa toliko časa preživeti na cesti, tudi ljubljanska gužva mi nič kaj ne diši, bi službo počasi menjal. Imam pa za sabo izkušnje tehnologa (plastičarstvo, montaža) in konstrukterja v razvoju.
Govorim o področju med Krškim s širšo okolico pa do nekje Trebnjega, mogoče še kak kilometer več.
Ne zanima me striktno samo plača, plača, plača, ampak tudi odnosi, prilagodljivost delodajalcev, ustvarjalnost okolja ipd.
Nič me še ne priganja v menjavo službe, pa vendar počasi tipam in raziskujem. Mogoče se pa tudi tu na forumu kaj najde. Vsakega mnenja bi bil vesel!

Sajko993 napisal/-a:Mogoče plastika Bevec (plastični izdelki), ali pa orodjarstvo Janževič (orodja, cnc obdelava, štancanje), IHS, za prvo dvoje sem ziher da so odnosi vredu.
Za IHS nvm, zdi se mi solidno podjetje (transportne linije itd.).
ŠOKO Slovenska vas se tudi posodablja (izdelki iz žice).
KRKA (z dodatki + božičnicami ter regresom je vredu plača), je pa tako da pri KRKI bolj kot boš v rit lezu pa mal delu bolje boš prišel čez, k kuk je pa tam baje hinavščine med delavci je pa mnde nikjer v sloveniji ni.
URSA tudi solidno
Pa dobri Demz kakor po glasu sodeč ter pogovorih na forumu ima tudi pošlihtano.
Kar je drugega mi je malo čori čori že od pogovorov z drugimi. Za lokalne v Krškem, ter Novem mestu ne poznam.
A imaš že mogoče kaj v mislih, konec koncev na razgovor it ni nč narobe mau svet spoznat.
Edino ne nardit tako kot jaz k sem šel na razgovor v kolegialno podjetje z mojim prejšnjim podjetjem. Je bila malo kočljiva zadeva, ampak hvala bogu da sem se rešil obeh podjetij hhh

planinc425 napisal/-a:Rajši kot v Numip, TPV, Qtechna, bi delu v Ekten-u ali Kovis-u.
b.planinc Krško, 031 319052

Vrni se na Iz življenja strojnikov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov