epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-
Moje mnenje: Niso zlorabili pločevine. Statik je spregledal, da je možna žlota (stik dveh dvokapnic) ravno v sredi med dvema stebroma. Tam pa je nosilec en sam, povsod drugje je ta nosilec nadgrajen z nosilcem dvokapnice.Demz napisal/-a:S pločevino je res luštno delati. Dokler je ne greš zlorabljat, tako kot so takrat v Adriji naredili.
tuportoma napisal/-a:Delam v enem podjetju na upogibnem stroju ( durma) že nekaj časa pa je plača kar mizerna.( 1000eu z malco in prevozom brez nadur ) Pa me zanima kakšne imate drugi kaj plače za takšno delo, je sploh dosti podjetij ko iščejo takšna delovna mesta...avstrija ?
nabijač napisal/-a:tuportoma napisal/-a:Delam v enem podjetju na upogibnem stroju ( durma) že nekaj časa pa je plača kar mizerna.( 1000eu z malco in prevozom brez nadur ) Pa me zanima kakšne imate drugi kaj plače za takšno delo, je sploh dosti podjetij ko iščejo takšna delovna mesta...avstrija ?
Sem na brzino iz firbca malo pogledal avstrijske ponudbe za tako službo: Na primer tole Je pa treba znat nemščino, da se s šefom lahko kaj zmeniš in imeti še kakšne dodatne spretnosti iz področja šlosarije.
borisk napisal/-a:če mene vprašaš si z 1600€ neto 50km iz centra Dunaja večji siromak kot z jurjem v žepu pri nas.
Moj majster na abkantu ma kakih 1000€ pa se na šiht fura z nov C klaso (pol leta pa z karbonsko specialko)
Vrni se na Iz življenja strojnikov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov