STROJNISTVO.com • Poglej temo - Orodja za preoblikovanje pločevine-NUJNO

Orodja za preoblikovanje pločevine-NUJNO

Vprašanja, predlogi in mnenja s področja orodjarstva...

Moderator: -M-

Orodja za preoblikovanje pločevine-NUJNO

OdgovorNapisal/-a yimi » 20.12.2004 2:02

Mene pa zanima, kje je možno dobiti kakšne razširjene podatke, glede uporabe pločevine za izdelke kateri so izdelani s postopki hladnega preoblikovanja pločevine.
že vnaprej se zahvaljujem

Kontaktni naslov:yimi

Tel.:
mail: mido_mins@yahoo.com
Mene pa zanima, kje je možno dobiti na netu kratke opise strojev za brušenje frezanje in struženje ali če jih ma kdo mi jih lahk pošlje na spodnji mail.
Za izkazano pomoč se že vnaprej zahvaljujem!!!!!
marko_kull@yahoo.com
lp!!! Marko!!!!
yimi
Novinec
Novinec

Orodja za hladno preoblikovaje pločevine

OdgovorNapisal/-a orodjar-konstruktor » 2.1.2005 6:11

Pozdravljeni,
tukaj sem čisto nov in princip delovanja foruma še ne obvladam v celoti. Upam pa, da se bom hitro naučil. Leta (57), torej emšo, nisto ravno v prid učenju obvladovanju računalnika.

Kar se pa odgovora na vaše vprašanje tiče. Vam pa lahko povem, da ne razumem kaj želite vedeti. Kaj razumete pod hladno preoblikovanje -krivljenje- vlek-globoki vlek- ali plastično preoblikovanje pločevine.

Podatnov za omenjene postopke sicer nimam. Imam pa 35 letne izkušnje na tem področju in vam lahko pomagam v konkretnem primeru.

Če pa ste imeli v mislih hladno preoblikovanje na način kot so to delali v Kropi vam lahko povem, da so kovali iz žice in za ta način hladnega preoblikovanja imam podatke nemško ameriške firme NACIONAL iz leta 1996 za vse možne načine preoblikovanja (skice in razmerja). Tako menim, da vam lahko pomagam tudi, če potrebujete te podatke.

LP Franc
orodjar-konstruktor

Orodja za hladno preoblikovaje pločevine

OdgovorNapisal/-a orodjar-konstruktor » 2.1.2005 6:14

Pozdravljeni,
tukaj sem čisto nov in princip delovanja foruma še ne obvladam v celoti. Upam pa, da se bom hitro naučil. Leta (57), torej emšo, nisto ravno v prid učenju obvladovanju računalnika.

Kar se pa odgovora na vaše vprašanje tiče. Vam pa lahko povem, da ne razumem kaj želite vedeti. Kaj razumete pod hladno preoblikovanje -krivljenje- vlek-globoki vlek- ali plastično preoblikovanje pločevine.

Podatnov za omenjene postopke sicer nimam. Imam pa 35 letne izkušnje na tem področju in vam lahko pomagam v konkretnem primeru.

Če pa ste imeli v mislih hladno preoblikovanje na način kot so to delali v Kropi vam lahko povem, da so kovali iz žice in za ta način hladnega preoblikovanja imam podatke nemško ameriške firme NACIONAL iz leta 1996 za vse možne načine preoblikovanja (skice in razmerja). Tako menim, da vam lahko pomagam tudi, če potrebujete te podatke.
Dobite me na tel 041 650 494.

LP Franc
orodjar-konstruktor

Vrni se na Orodjarstvo

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov