STROJNISTVO.com • Poglej temo - Trdokovinski rezkarji z TiAlN

Trdokovinski rezkarji z TiAlN

Vprašanja, predlogi in mnenja s področja orodjarstva...

Moderator: -M-

OdgovorNapisal/-a wart » 14.4.2006 8:41

ABSOLUTNO, CAJHEN - po naših izkušnjah brez konkurence
www.wart.si
Laser Tube Cutting
wart
Sodelavec
Sodelavec

Re: Trdokovinski rezkarji z TiAlN

OdgovorNapisal/-a TAKISAVA » 26.6.2006 19:31

deai napisal/-a:Pozdravljeni

Zanima me kje kupujete Trdokovinske rezkarje z TiAlN nanosom, kateri so povasem mnenju najboljsi (zakaj) in ce obstaja kaksna cenejsa varijanta, kot nam jo ponujajo nasi zastopniki (zdi se mi da so cene mocno pretirane)...

lp
matej

POKLICI FIRMO ARNO V SLOVENIJI,SUPER CENA TER KVALITETA ,PREPRIČAJ SE....NE BO VAM ZAL
TAKISAVA
Novinec
Novinec

Re: Trdokovinski rezkarji z TiAlN

OdgovorNapisal/-a TAKISAVA » 26.6.2006 19:32

deai napisal/-a:Pozdravljeni

Zanima me kje kupujete Trdokovinske rezkarje z TiAlN nanosom, kateri so povasem mnenju najboljsi (zakaj) in ce obstaja kaksna cenejsa varijanta, kot nam jo ponujajo nasi zastopniki (zdi se mi da so cene mocno pretirane)...

lp
matej

POKLICI FIRMO ARNO V SLOVENIJI,SUPER CENA TER KVALITETA ,PREPRIČAJ SE....NE BO VAM ZAL

040 880 687 PETER
TAKISAVA
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a Gost » 27.6.2006 8:42

Pozdrav vsem v tejle rubriki.

Glede tehnološke izkoriščenosti rezkarjev imam razdelano HSC metodo po kateri se ugotavljajo optimalni rezalni parametri za sistem: obdelovanec, rezkar, stroj, vreteno, vpenjalna priprava in krmilnik.

Metoda je dokaj hitra, iskustvena in pomaga poizkati tisto kombinacijo odrezovalnih parametrov, ki vam čas obdelave skrajšajo na minimum. Hkrati pa zagotavlja dobro površino ter preprečuje lom orodja.

Če koga to zanima se lahko dogovorimo okrog izvedbe tega v vašem podjetju. Metodologija boste lahko po potrebi sami izvajali za vsak nov zanimiv tandem.
Gost

OdgovorNapisal/-a cmesp » 27.6.2006 14:24

Pozdrav !

Na tem forumu se tolčete samo trgovci valda med sabo!
Stvar je taka da se gleda predvsem koliko rezkar zdrži kako hitro LAHKO dela,rok dobave ,na kakšnem stroju se odvija delo,možnost brušenja in nanosa prevleke seveda pa na ceno se ne sme pozabiti!!! Paziti je treba ko daš rezkarje brusiti na ceno ostrenja ker zna biti stvar zelo pretirano draga vsaj jaz imam take izkušnje!!!!
cmesp
Novinec
Novinec

Prejšnja

Vrni se na Orodjarstvo

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov