STROJNISTVO.com • Poglej temo - Direktna povezava na kolesa

Direktna povezava na kolesa

Dela v hiši in okoli nje, manjša popravila...

Moderator: -M-

OdgovorNapisal/-a čopi » 21.2.2009 19:03

Prvo kot prvo rabiš za izdelavo buggija kar nekaj orodja od varilnega aparata pa do ročnega orodja itd. Ali imaš vse to? Če nimaš se niti ne loti delat ker boš ostal na polovici.

Drugič, ali znaš vsaj spodobno varit, vari morajo biti kvalitetni priporčam varilni aparat na co2.

tretjič ali imaš kakšne načrte za to zadevo (če imaš jih pilimaj na forum), ponavadi se najprej naredijo načrti potem se loti zadevo izdelovat.

Škodin motor je absolutno prevelik za bugija, kolko kubikov imaš? 1400?

Priporočam motor od kakšnega motorja 750ccm imaš vrh glave pa še lažja zadeva je vse skupaj!

Tako da preden se lotiš zadeve prvo premisli če imaš vse potrebno za izdelavo, predvsem znanje.
Lahko je delati težje je komandirati
čopi
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a gregors2 » 21.2.2009 20:17

Kar se tiče verige, bi mogoče pomagala tale slika avtomobila iz začetka prejšnjega stoletja. In tule je še kratka zgodovina tega avtomobila.

Mogoče tudi obisk kakšnega tehničnega muzeja nebi škodil.
gregors2
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a pacient » 21.2.2009 22:22

samo to me je zanimalo s ketno drugače pa ste prijazni razen nekaterih ki mislijo da samo nakladam!!! :evil:
pa z orodjem mam vse rešeno in tudi varilca ki je v upokoju imam v "žlaht" tako da bom imel podporo iz velikih koncev tudi očetove, stričeve, dedove strani!!!

če pa je slučajno kdo od starejših poznal pokojnega Dovč Janeza iz štepanje vasi (ki je popravljal kolesa doma na "fuš" in je delal v tribuni)je bil to moj pra ded!!!

pa ne mislit da se zdej s tem prilizujem!!!!!!!!
samo zanima me če ga je kdo poznal!!!!!
pacient
Pripravnik
Pripravnik

Prejšnja

Vrni se na Sam svoj mojster

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov