STROJNISTVO.com • Poglej temo - PREHOD vs -> uni

PREHOD vs -> uni

Mojstrski, tehnični, univerzitetni, visokošolski, podiplomski, ... študij

Moderator: -M-

PREHOD vs -> uni

OdgovorNapisal/-a janmocnik » 23.11.2019 22:23

Zdravo!
sem študent 2 letnika strojne fakultete v Ljubljani smer proizvodnjo strojništvo, študij mi je lahek in mi ne dela težav, zanima me če kdo ve ali je mogoč prehod na uni smer?
Hvala za odgovor že vnaprej
janmocnik
Novinec
Novinec

Re: PREHOD vs -> uni

OdgovorNapisal/-a Duroplast » 23.11.2019 23:53

Ne kompliciraj si življenja, če ti ni treba.

Končaj ta program, opravi še tisto Matematiko 3 in nadaljuj na MAG. Pri prestopu ni nujno, da ti bodo priznali vse izpite. Mislim da celo izgubiš absolventa.

Na koncu mag. študija bo vse skupaj isti ku*hac. Ne glede na to, kje si končal prvo stopnjo.

Sicer pa vprašaj na referatu.

Ne verjemi vsemu, kar piše na internetu. (France Prešern, 1845)
Duroplast
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a nabijač » 24.11.2019 11:08

Če ti je dolgčas in imaš preveč časa si ob študiju čimprej najdi neko delo v svoji stroki. Pridobljene izkušnje in spretnosti pri delu bodo, ko boš diplomiral vredne veliko več kot eno stopnjo višja izobrazba.
Če pa rad uživaš in žuraš potem pa ja, kar pojdi na uni(se sigurno da) in kar se da dolgo bodi študent.
nabijač
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a vili » 24.11.2019 11:48

nabijač:

zadel si žebljico na glavico... :D :D :D , ja praksa (ene hebena produkcija...) bo po "faksu" tista, ki bo pokazala / boš pokazal kaj si... :-? :-? :-?, pada tudi po "kepi"..., :D :D :D

mi je prišla ena stara misel: (morda bi jo moral dati v "reke"...: pa vseeno... )
:
teorija brez prakse je..., kot kolo brez "akse" (osi), ampak ta drži kot pribito... (tle ni zahebancije...)...
vili
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Duroplast » 24.11.2019 19:32

nabijač napisal/-a:Če ti je dolgčas in imaš preveč časa si ob študiju čimprej najdi neko delo v svoji stroki. Pridobljene izkušnje in spretnosti pri delu bodo, ko boš diplomiral vredne veliko več kot eno stopnjo višja izobrazba.
Če pa rad uživaš in žuraš potem pa ja, kar pojdi na uni(se sigurno da) in kar se da dolgo bodi študent.

Žur pa UNI smer ?

HA
HA
HAAaaaaaa

Ne.

Ne verjemi vsemu, kar piše na internetu. (France Prešern, 1845)
Duroplast
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Gui » 24.11.2019 20:19

Rajše si poišči službo.

Ti si sploh ne predstavljaš razlike med tvojim drugim letnikom, ko si že usmerjen v proizvodno smer in 2.letnik RRP. V 2.letniku se nahajajo vsi težki predmeti, ki nimajo veze z proizvodno smerjo na PAP.
Gui
Sodelavec
Sodelavec

Vrni se na Izobraževanje

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost