epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

vili napisal/-a:pride tip k dohtarju pa pravi, g. dohtar imam začetek sifilisa, dohtar, kako pa to veste, pacint, zjutraj so mi jaca padla u kahlo..., spet smetenje...,
ja sem se spomnil svinec je zadnji jajc...

CNC tehnologija napisal/-a:fogl napisal/-a:Študira se na faksu. Učiš se itak ves čas, ampak potem nimaš več časa študirat, ker moraš bit učinkovit...
Znanje v svetu se podvaja na 2 do 3 leta.

fogl napisal/-a:CNC tehnologija napisal/-a:fogl napisal/-a:Študira se na faksu. Učiš se itak ves čas, ampak potem nimaš več časa študirat, ker moraš bit učinkovit...
Dej povej mi katera nova odkritja (se pravi stara 3 leta in manj) si do danes uporabil pri svojem delu - prosim konkretno.

fogl napisal/-a:CNC tehnologija napisal/-a:fogl napisal/-a:Študira se na faksu. Učiš se itak ves čas, ampak potem nimaš več časa študirat, ker moraš bit učinkovit...
Dej povej mi katera nova odkritja (se pravi stara 3 leta in manj) si do danes uporabil pri svojem delu - prosim konkretno.

fogl napisal/-a:@CNC: ti samo povej katero odkritje, ni treba reklame delat
V strojništvu ni bilo nobene revolucije v zadnjih letih, tako da večinoma uporabljamo stara znanja. Verjamem pa, da če nisi študiran, da se ti potem velikokrat zdi vse novo, pa ne mislim nate, ampak na splošno

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost