STROJNISTVO.com • Poglej temo - Stroji in orodja za polimerna gradiva

Stroji in orodja za polimerna gradiva

Mojstrski, tehnični, univerzitetni, visokošolski, podiplomski, ... študij

Moderator: -M-

Stroji in orodja za polimerna gradiva

OdgovorNapisal/-a zupi » 8.6.2004 23:19

Hello :wink:
V naslovu omenjen predmet predava Dr. Kampuš na FS v Ljubljani.

Ker je ta predmet na proizvodni smeri, js pa sm na konstrukterski, tega predmeta nimam.
Me pa to zanima in bi hodu vseen na ta predavanja!

Tu pa nastopite študenti, ki ste ta predmet poslušali:

Ali je predmet tolk dobr, da bi se mi splačal hodt?
A me bojo kej naučil, a je bl mlatenje "neuporabne" teorije?
Kako je pa z vajam, a je kej praktičnega dela z orodji, stroji?

Hvala...

LP :wink:
Zadnjič spremenil zupi, dne 9.6.2004 6:49, skupaj popravljeno 1 krat.
I wish I was a messenger and all the news was good.
zupi
Moderator
Moderator

OdgovorNapisal/-a Coyote » 8.6.2004 23:46

Ti si pa car, ej! Klanjam se ti! Slika Slika Slika
Resno!

Tega še nisem zasledil, da bi kdo hodil na nek neobvezen predmet iz zanimanja. Svetovati ti ne bi mogel nič pametnega. Če te zanima in če imaš čas, zakaj pa ne.

Sicer se meni zdijo nekateri predmeti potrata časa, nekateri predmeti, ki jih pa nikoli ne bom imel na določeni usmeritvi, so mi pa recimo obenem zelo zanimivi.
Coyote
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Gost » 10.6.2004 8:46

Zanimiv predmet, pred par leti ko sem bil jaz na proizvodni smeri-UNI tega predmeta še nismo imel, takrat je orodja za pločevino/plastiko pokrival Kuzman. Smo imeli en blok vaj kjer smo skonstruirali izdelek-plastika, postavili tehnologijo in skonstruirali komplet orodje, potem pa smo delali še simulacije litja plastike. Če sedaj gledam z distance, pa tudi delam v orodjarstvu, so bile praktične vaje vredne veliko več od teorije, pomalem zato ker je Kuzman predaval večinoma o kladivih :) in stiskalnicah za globoki vlek :)))) pomalo zato ker dokler se ne lotiš konretnega primera/orodja sploh ne veš za kaj se gre.
Kampuša pa niti ne poznam drugače kot po imenu, tako da ti s tega vidika ne morem svetovati. Je pa plastika sigurno perspektivna.
Lp, I
Gost

OdgovorNapisal/-a Gost » 10.6.2004 11:52

Lahko se zgodi amapak pr Kampušu blj težko, da če si kontrukter,ki piše diplomo na tako ali drugačno temo orodjarstva al pa brizganja al pa štancanja. Da ti nebi hotel biti mentor če nisi poslušal njegovega predmeta, kot osnovno za željeno diplomo.
Gost

Vrni se na Izobraževanje

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost