STROJNISTVO.com • Poglej temo - Postopki varjenja jekel

Postopki varjenja jekel

Mojstrski, tehnični, univerzitetni, visokošolski, podiplomski, ... študij

Moderator: -M-

Re: Postopki varjenja jekel

OdgovorNapisal/-a Deutz » 10.1.2019 23:55

Potem pa OK.... hotel sem ti pomagat in malce odpret oči.... pa če delaš magisterij si verjetno zadost inteligenten da ti je jasno kaj sem hotel povedat....

ja... poskusi.... tudi v življenju ti bo mogoče ta moj nasvet kdaj pomagal...

pa srečno !
Deutz
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a ahonen94 » 11.1.2019 0:02

Deutz napisal/-a:Potem pa OK.... hotel sem ti pomagat in malce odpret oči.... pa če delaš magisterij si verjetno zadost inteligenten da ti je jasno kaj sem hotel povedat....

ja... poskusi.... tudi v življenju ti bo mogoče ta moj nasvet kdaj pomagal...

pa srečno !

Seveda mi je jasno ampak oprosti, žalil me ne bo pa nobeden. In takemu človeku naj se še opravičim da se bo potem hvalil kako mi je po nekajurnem dr*anju pomagal? Ne hvala. Pravijo da lepa beseda lepo mesto najde ampak ne na tem forumu.
Srečno tudi tebi in vse lepo.
ahonen94
Pripravnik
Pripravnik

OdgovorNapisal/-a Duroplast » 11.1.2019 5:39

EQ (čustvena inteligenca) na nivoju toasterja.

To te bo še teplo v življenju, če za vsako figo zganjaš histerijo in napadaš vse po vrsti.

Ne verjemi vsemu, kar piše na internetu. (France Prešern, 1845)
Duroplast
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Deutz » 11.1.2019 5:49

ahonen94 napisal/-a:
33test napisal/-a:Evo ga bodočega vodje razvoja .... Poba, če bi kako knjigo prebral (Ali pa vsaj kak izvleček tega, kar bi ti tvoj stric Google ponudil), bi imel zadevo že narejeno. Nalogo si dobil z namenom. Pa malo ego pristriži, ti bo šlo bolje.

Ajde ne serji pametnjakovič. Preskoči post.
Če bi bli vsi vodje razvoje takšni primitivci kot ti bi šlo vse v pm

Če se malo zamisliš nad temi tvojimi besedami katere so nekultune in bahate... seveda tudi zelo žaljive prd vsem pa ko TI rabiš pomoć....
Emostavno si lahko pojasnil da nisi noben leni mulec ki mu se noče ne Gooogla odpreti ampak da se učiš ponoči ko si v službi in da ne obvladaš dovoljhitro uporabo interneta ter da enostavno ti ne gre prebiranje knjig v širšem obsegu ker nimaš časa... itd...
Reagiral si pa res kot uželjeni mulec.. da si malo prebrskal po tem forumu predno si ga zasral bi precej hitro ugotovil koliko se tu vsak dan pojavi mulcov ki bi radi da im napišemo domačo nalogo... to pa ne gre če so leni oziroma nemotivirani da sami vsaj nekaj prekopajo.... in ne zaradi tega ker jim ne bi pomagali ampak zaradi tega ker bi jim takšna pomoč bila pred vsem medveja usluga....
Mi želimo pomagat ljudem da aktivirajo možgane in se počasi spravijo na pot samostojnega vrhunskega početja... JA ... takšne strokovnjake rabimo in ti boš verjetno s časom tudi ratal prvi med prvim ... ampak prvo moraš malce svoj boleči ego na zemljo spravit....
Saj mi ni jasno zakaj si tako ubogo reagiral če nisi tisti za katerega so te po napaki obsodili ??? ali pa mogoče vsaj delno si in si nisi tega hotel priznati....
No tu smo da pomagamo in ne samo v strojništvu !!! Verjami... prav ti bo prišlo v življenju...!!!
Deutz
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Deutz » 11.1.2019 5:57

In še nekaj.... sedaj imaš priložnost dokazat da so te napačno ocenli in da si zaslužiš našo pozornost...
Druga pa ti je možnost rep pod noge, še parkrat zalajt.... in adijo
Deutz
Strokovnjak
Strokovnjak

Prejšnja

Vrni se na Izobraževanje

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost