STROJNISTVO.com • Poglej temo - Diploma z drugih ustanov

Diploma z drugih ustanov

Mojstrski, tehnični, univerzitetni, visokošolski, podiplomski, ... študij

Moderator: -M-

Diploma z drugih ustanov

OdgovorNapisal/-a Eram » 20.9.2016 6:31

Pozdravljeni,

ogrevam se za študij strojništva na FINI. Na forumu še nisem zasledil teh dveh vprašanj.

Kakšno težo pri delodajalcih ima (kako ugledna šola je)?

Ali je diploma vizualno enaka tisti, ki jo dobiš recimo na FS ali potencialni delodajalec že na prvi pogled vidi, da si nekaj čudnega študiral?

Hvala za odgovore
Eram
Novinec
Novinec

Re: Diploma z drugih ustanov

OdgovorNapisal/-a favorites » 23.9.2016 7:31

Eram napisal/-a:Pozdravljeni,

ogrevam se za študij strojništva na FINI. Na forumu še nisem zasledil teh dveh vprašanj.

Kakšno težo pri delodajalcih ima (kako ugledna šola je)?

Ali je diploma vizualno enaka tisti, ki jo dobiš recimo na FS ali potencialni delodajalec že na prvi pogled vidi, da si nekaj čudnega študiral?

Hvala za odgovore

Vseeno mu je pomoje. Itak ga bol ko ne zanimajo tvoje izkušnje in ne ali si diplomiral z 10 ali s 6 :D
Lp
favorites
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a kavelj22 » 25.9.2016 22:27

Pozdravljeni.
Tudi jaz se zanimam za to fakulteto in sicer izredni magistrski študij na daljavo. Predmetnik mi je ok in zanimiv. Me pa zanima, če ima morda kdo izkušnje s študijem na daljavo.
Hvala in lep pozdrav.
kavelj22
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a ŠmirInžinir » 26.9.2016 11:03

Pozdravljeni,

V šlužbi sem dobil odobreno šolnino za 2. stopnjo strojništva. Logično je obvezna izredna izvedba študija, katere pa letos ne omogoča nobena univerza. Preprosto sem se odločil, da bom preizkusil na FINI. Imam kar precej vožnje do Novega Mesta, zato sem vpisal študij na daljavo. Kakšna bo pa kvaliteta izvedbe in koliko novega znanja bo osvojenega, vam bom pa lahko povedal več tekom leta.

LP!
ŠmirInžinir
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a HomeEdition » 7.9.2017 12:09

Pozdravljeni,

tudi sam se zanimam za magistrski študij strojništva na FINI, kakšne so do sedaj vaše izkušnje s študijem na daljavo, predvsem me zanimajo nivo pridobljenega znanja, težavnost, dostop do gradiva, itd.?

lp
HomeEdition
Novinec
Novinec

Vrni se na Izobraževanje

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov