STROJNISTVO.com • Poglej temo - Diplomska naloga

Diplomska naloga

Mojstrski, tehnični, univerzitetni, visokošolski, podiplomski, ... študij

Moderator: -M-

Diplomska naloga

OdgovorNapisal/-a miheckz » 10.3.2025 16:23

Pozdravljeni, sem študent 3. letnika strojništva VS in bližam se pisanju diplome. Seveda kot temo približno že imam neke vizije oz teme. Ampak ker polek faksa še delam 2 službi in prostega časa nimam ravno(spim po 4h na noč) veliko me zanima če ve kdo za koga ki pomaga pri pisanju diplom. Sam nekih poznanstev oz virov o tem nimam zato pišem tukaj. Plačilo ni problem, ampak si absolutno želim da to naredim kakovostno in hitro da je diploma pod streho in nebo več živcov za faks. Če se kdo najde v tem ali pa pozna koga lepo prosim kontakt seveda lahko v zasebno.

Lp Miha
miheckz
Novinec
Novinec

Re: Diplomska naloga

OdgovorNapisal/-a ktm2002 » 10.3.2025 18:22

Recimo, da diploma ima 50 strani....

Od tega je uvod 5 strani, teorija 15 strani, zaključek 5 strani. Torej 20 strani enega problema.

Mislim, da kolega chatgpt, bi znal kr dobro razlićne vire skupaj zmetat. Itak se moraš z mentorjem zmenit, za tisth 20 strani, ki bi jih moral sam narediti.

Meni so v vrečki za kruh dali 5 diplom (asistent), da sem potem 6 verzijo ven naredu. Za mano je pa še moj kolege prišel, ki je pa 7 naredu :D

Ni to noben bavbav, če enega normalnega mentorja izbereš.

Jaz bi se raje zamislil, kaj ti je treba pri 22-23 4h na noč spati. Pri takem režimu, ne boš 40 leta dočakal pa noben nov avto ni vreden tega ali nevem zakaj se ženeš. Pa tudi, če se ti gre za znanje se pri takem režimu ne boš nič naučil, si kot zambi cel čas.
ktm2002
Strokovnjak
Strokovnjak

Re: Diplomska naloga

OdgovorNapisal/-a miheckz » 17.3.2025 18:21

To vas popolnoma razumem hvala. Bo se treba vsest zraven pa razkirat nekaj energije in bo.

Glede tega pa ja. Pac trenutno sem na taki tocki ko bi si rad nekaj ustvaril in ker pac doma pogoji niso roznati si na svojem in sem trenuno v postopku odprtja delavnice(veseli me mehanicarstvo) in pač ker zelim to cim prej izpeljati ob enem pa nocem zapostavljati sole sem tu kjer sem. Ni to zdaj zivljensko ampak kako leto se potrpim(glede na to da sem ze eno leto zdrzal) potem pa umirjeno naprej. Seveda ze brez sole bo lazje itd itd. Ampak zdaj to pac treba pregurat ce zelim to doseci kaj sem si zadal.
miheckz
Novinec
Novinec

Vrni se na Izobraževanje

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost