STROJNISTVO.com • Poglej temo - Prenovljena spletna stran + / - ? ? ? vtisi ? ? ?

Prenovljena spletna stran + / - ? ? ? vtisi ? ? ?

Vprašanja v zvezi z našimi storitvami in servisi. Vaša kritika in predlogi za našo stran.

Prenovljena spletna stran + / - ? ? ? vtisi ? ? ?

OdgovorNapisal/-a STROJNISTVO.com » 13.11.2003 20:31

Pozdravljeni na prenovljeni spletni strani. V kolikor imate težave pri delovanju strani, se vam že v naprej opravičujem in vas prosim da težave objavite v tej temi (kliknite na ikono odgovor) ali opis težave pošljete na naslov info@strojnistvo.com, da se le te čim prej odpravijo.

Zaželjena je tudi kritika (negativna / pozitivna).

Lep pozdrav, Tomaž Roblek
STROJNISTVO.com - križišče strojnikov

Internet naslov: www.strojnistvo.com
mag. Tomaž Roblek, avtor
STROJNISTVO.com
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a Gost » 13.11.2003 20:42

Bravo !!!
Zgresil si poklic moral bi bit dizajner !!
Res lepa in pregledna stran.
Barve se dobro ujemajo.
A si vse naredil sam ?
Gost

OdgovorNapisal/-a CAM » 13.11.2003 22:15

Pohvalno, veliko lepša stran.
CAM
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a Gost » 13.11.2003 22:29

Špica!
Stran je bila že prej zakon, sedaj pa sploh. Všeč mi je, da so teme foruma razdeljene posamezne rubrike, tako hitreje najdeš stvar, ki te zanima, vendar pogrešam rubriko tehnologija ali to spada pod tehnično pomoč?

Zelo pohvalno!
lp damjan
Gost

OdgovorNapisal/-a mib » 14.11.2003 7:41

Vsako jutro v službi najprej zaženem internet in pošto, strojnistvo.com pa imam itak za homepeage in moram pa reči, da me je danes zjutraj čakalo zelo prijetno presenečenje. Že dosedaj sem rad brskal po tej strani, kjer sem našel mnogo koristnih stvari ter spoznaval ljudi podobnih interesov. Prenovljena stran ni samo vizualno privlačnejša tudi rubrike so smiselno razdeljene.V glavnem zelo pohvalno, kapo dol Administratorju.

Lep pozdrav,
Mirko
mib
Strokovnjak
Strokovnjak

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a Bojan J. » 14.11.2003 10:11

Bravo.
Bojan J.
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Robert22 » 14.11.2003 12:16

Živijo!
Stran je super ampak, da ne bodo samo pohvale, ali ne gre brez flesh-a.
LP Robert
Robert22
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a Bojan J. » 14.11.2003 12:22

Pogrešam odgovore na moj oglas. Ali mi lahko poveste, kje jih najdem

LP

Bojan
Bojan J.
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Simongost » 14.11.2003 14:01

V rubriki mali oglasi.

Pri oglasih ni mogoce odgovarjat. :oops:
Simongost

OdgovorNapisal/-a Peke » 14.11.2003 15:15

Zdravo

Tudi jaz bi vse skupaj pohvalil, vendar samo en predlog: pri oddelku programske opreme bi bil lahko tudi oddelek za CAM, ker je tega kar nekaj.

Robert, kje pa te moti flash, kolikor sem jaz raziskal stran je v flash-u le oglas za generalnega sponzorja.

LP
Peke
Peke
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a STROJNISTVO.com » 14.11.2003 18:47

Bojan J. napisal/-a:Pogrešam odgovore na moj oglas. Ali mi lahko poveste, kje jih najdem

LP

Bojan

Spoštovani g. Bojan J.,

rubrika malih oglasov je mišljena kot posredovalnica malih oglasov, kjer ponudnik oglasa pusti kontaktni naslov. Kupčija je tako dogovor med posameznikoma, kar pa nastrani STROJNISTVO.com ni primerno za objavo.

Lep pozdrav, Tomaž Roblek
STROJNISTVO.com - križišče strojnikov

Internet naslov: www.strojnistvo.com
mag. Tomaž Roblek, avtor
STROJNISTVO.com
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a weber » 16.11.2003 18:47

Stran obiščem občasno, moram pa reči da sem bil tokrat prav prijetno presenečen. Stran se mi zdi bistve bolj pregledna, všeč pa mi je tudi zamisel ne le posredovanja informacij, ampak naj stran postane tudi mesto povezovanja strojnikov.
Moram reči, da se strinjam z avtorjem strani, da nam v tej točki še največ manjka, da bomo skupaj soustvarjali svet in bili za to delo tudi pošteno plačani. Svoj položaj v družbi si moramo izboriti sami, za to pa moramo biti sami pripravljeni tudi kaj narediti ali "brez nič ni nič", samo jamranje in stokanje pa ne pomagata. Ali pa bo bolje (lažje), če se vdamo v usodo, prevzemamo dostikrat veliko odgovornost, zanjo pa nismo usrezno poplačani. Vsaj pri meni je tako.

Predlagam "Kljub strojnikov slovenije".

Pozdravljeni, Weber
weber
Novinec
Novinec

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a mib » 17.11.2003 7:11

A ne obstaja društvo oz. združenje tehnikov in inžinerjev in če, s čim se ukvarjajo? Sicer pa podpiram predlog Weberja!

lp, MiB
mib
Strokovnjak
Strokovnjak

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a Sandi » 17.11.2003 10:34

Tomaž naredil si lepo in bistveno bolj pregledno stran. Čestitam.

LP, Sandi

PS: (za g. Webra) Beseda "KLUB" se piše brez "J", država Slovenija pa si zasluži toliko spoštovanja, da se piše z veliko začetnico. Upam, da se na to ne bo vsulo kup očitkov, kajti to je le moje osebno mnenje.
Sandi
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a Gost » 28.11.2003 14:20

Sandi napisal/-a:Tomaž naredil si lepo in bistveno bolj pregledno stran. Čestitam.

LP, Sandi

PS: (za g. Webra) Beseda "KLUB" se piše brez "J", država Slovenija pa si zasluži toliko spoštovanja, da se piše z veliko začetnico. Upam, da se na to ne bo vsulo kup očitkov, kajti to je le moje osebno mnenje.

Mislim da je tisti "J" tam zanalašč in to ne zaradi nepoznavanja pravopisa.
lp
zagi
Gost

Vrni se na STROJNISTVO.com

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost