STROJNISTVO.com • Poglej temo - Forum ali tržnica?

Forum ali tržnica?

Vprašanja v zvezi z našimi storitvami in servisi. Vaša kritika in predlogi za našo stran.

Forum ali tržnica?

OdgovorNapisal/-a lesy1 » 9.11.2010 17:34

Sem že kar nekaj let na temle forumu in opazujem kaj se dogaja zadnje čase. Prideš pogledat na forum in kaj opaziš? Nekje 2/3 objav je oglasov. Na primer klikneš na zadnjih 7 dni in dejstvo je da se vse skupaj samo prodaja.

V glavnem pogreb.

LP

Lesy
lesy1
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a masinist » 9.11.2010 17:36

Ne biti tako kritičen.
Jaz moram reči, da na forumu dobim kar dosti uporabnih informacij oz. odgovorov na vprašanja.
Pa upam, da tudi moji odgovori pomagajo drugim.
Se mi zdi zelo kvaliteten forum, seveda pa bi se dalo še kaj izboljšati.

lp, masinist
masinist
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a reber » 9.11.2010 19:55

No, res je zelo veliko oglasov, ampak še zdaleč ni tako hudo, da bi morali drastično ukrepati.

Oglasi so včasih kar zanimivi, velikokrat sem že našel informacijo, ki sem jo nekoč že iskal :)

Nekateri oglasi so trapasti in mi niso všeč, velikokrat opazim oglase od npr MB Naklo, kjer oglašujejo kakšen aparat, ampak cena je pa skrivnost, jaz bi take oglase prepovedal :evil: pravzaprav me večina oglasov brez cene naravnost odbija :-? ker če bi videl ugodno ceno, bi še poklical, tako pa si že lahko kar mislim, da bo cena visoka in se bom lahko samo neuspešno pogajal in brez veze izgubljal minute tako na telefonu, kot svoj čas, tako da tisti, ki cene ne napišite, se zamislite, vsaj okvirno bi lahko bila informacija, ane ;)
reber
Strokovnjak
Strokovnjak

Kraj: Bled

OdgovorNapisal/-a -M- » 10.11.2010 7:38

lesy1, malo za informacijo- portal strojnistvo.com je razdeljen na več rubrik:
-aktualno
-novice
-forum
-mali oglasi
-borza kadrov
-dogodki
-povezave
-baza znanja
-oglaševanje

Torej je forum samo del portala strojnistvo.com. Si lahko malo bolj specifičen, kaj te moti pri samem forumu, če si že odprl novo temo?
-M-
Moderator
Moderator

OdgovorNapisal/-a vouka » 10.11.2010 8:05

Človek se uči celo življenje, če pa pri tem kaj proda ali kupi je pa tudi v redu, saj si olajša težko strojniško življenje.
Dandanes biti strojnik je ljubiteljski poklic, če si pa zelo uspešen pa mogoče tudi ekonomski.
AVlr
vouka
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a rh+ » 10.11.2010 8:45

Forum je OK.
:)
rh+
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a lesy1 » 10.11.2010 9:35

-M- napisal/-a:lesy1, malo za informacijo- portal strojnistvo.com je razdeljen na več rubrik:
-aktualno
-novice
-forum
-mali oglasi
-borza kadrov
-dogodki
-povezave
-baza znanja
-oglaševanje

Torej je forum samo del portala strojnistvo.com. Si lahko malo bolj specifičen, kaj te moti pri samem forumu, če si že odprl novo temo?

Kaj me moti?
Tako po moji oceni je nekje 80% komerciale ostalo pa stroka. Med komercialo sodijo:
-aktualno
-novice
-mali oglasi
-borza kadrov
-dogodki
-povezave
-oglaševanje

Med stroko pa

-forum
-baza znanja

In sedaj ko pridem na portal in pogledam ti dve kategoriji je nekako takole: na forumu je veliko oglasov, pomoje več od polovice. Ni možnosti filtrirat da če kliknem kaj je novega na forumu da mi ne prikazuje vseh vrst oglasov. To bi si zelo želel.

Baza znanja pa se na žalost bolj malo spreminja.

Sem pa malo pogledal po netu in vidim da je portal bolj ali manj firma...tako da mi je sedaj jasno zakaj je temu tako.

LP

Lesy
lesy1
Strokovnjak
Strokovnjak

Vrni se na STROJNISTVO.com

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost