STROJNISTVO.com • Poglej temo - siemens sinumerik 840d

siemens sinumerik 840d

Vprašanja v zvezi z našimi storitvami in servisi. Vaša kritika in predlogi za našo stran.

siemens sinumerik 840d

OdgovorNapisal/-a jozef » 27.11.2019 17:39

Pozdravljeni imam problem,nemorem ali neznam narediti mrežne povezave iz računalnika na stroj, ki ima elektroniko siemens sinumerik 840d ,če je kdo to delal bi ga prosil, če mi pošlje navodila.

Jože

L.P.
joze
jozef
Pripravnik
Pripravnik

Re: siemens sinumerik 840d

OdgovorNapisal/-a KrajncM » 27.11.2019 19:24

Zdravo,

Kateri stroj? Sicer je to specifika krmilnika vendar mislim da ni čisto tak enostavno da samo kabel ftakneš not in gasa.

Jaz sem na doosanu moral nastavit mac adress in svega svašta in mi je blo najlažje da sem kontaktiral BTS, kateri so dveh urah poslali točni odsek iz manuala, celoten postopek za tole. Tako da najboljše da kontaktiraš dobavitelja stroja in bo najmanj potrebnega truda.

Drugače pa tudi google najde marsikaj, mogoče povprašat na forumu cnczone.com, kjer imaš čisto vsako kategorijo v nulo razdeljeno.

lep pozdrav
KrajncM
Strokovnjak
Strokovnjak

Re: siemens sinumerik 840d

OdgovorNapisal/-a Greegor » 28.11.2019 19:26

Evo, pa še moj del zgodbe.

15.11.2019 je bilo 1 leto odkar imam nov stroj Doosan DNM5700 z siemens 828d.

Pa mi BTS ni znal nastavit mreže. Vbistvu sma drugi dan šolanja, vse ure porabila za nastavitev mreže, ki pa na koncu ni delovala.

Odgovor je bil, da bo treba najet enega računalničarja, da oni se s tem ne ukvarjajo..

No, potem sem se zadeve sam lotil in mi je uspelo. Zadeva deluje vrhunsko.

Glede na to, da je potrebno nekaj delat v parametrih, si nebi upal tega delat na drugem stroju.

Poznam pa nekoga, ki ima samo krmilje 840d, pa lahko vprašam, kako so oni tole rešili.

LP
Greegor
Strokovnjak
Strokovnjak

Vrni se na STROJNISTVO.com

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost