STROJNISTVO.com • Poglej temo - Pehanje utora z bombiranim zaključkom

Pehanje utora z bombiranim zaključkom

Tehnologija in ekonomija obdelave, predelave...

Moderator: -M-

Re: Pehanje utora z bombiranim zaključkom

OdgovorNapisal/-a vrzi1 » 17.5.2019 11:42

Izdelavo utora z izvlacenjem za serijo je sigurna in najcenejsa metoda. Prototipe je mozno izdelati tudi s pehanjem. Za vec informacij se morate povezati z nekom, ki stroj za izvlacenje ze ima. Sigurno ima na zalogi nekaj izvlacilnih igel. Ce taksne oblike in dimenzije nima bo dobro vedel kje jo v zmernem casu dobiti. Ima neka referenc dobrih dobaviteljev.
Zato poiscite kooperanta. Prvi ki mi pade na pamet je Reduktor Bastel. Ga pa ne poznam samo vem, da obstaja in ima stroj. V sirni Sloveniji jihj e gotovo se vec. Uspesno pri delu.
vrzi1
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a jaka23 » 17.5.2019 12:18

Tole je 10 let stara tema, tko da mislim da je tale projekt že zaključen... Slavcer se strinjam da risba in opis nista kaj dosti kompitabilna vendar je pa iz tlorisa razvidno, da utor ni slep ;)
Tudi jaz sem se ˝obregnil˝ ob bombiran del ampak mislim, da je Dima mislu ta radij na temenu utora, ki se pač nadaljuje spodaj v izpraznitev...
Jest sm hotu sam mal Vilija podražt (Vili pa brez zamere) ker smo mel nekoč tematiko kotiranja in barvanja modelov in je rekel, da se ne da nobenmu več kotirat oz. nekaj v tem smuslu...
Uglavn petek jeeeeeeee :D
lp,
Jaka
jaka23
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a vili » 17.5.2019 14:47

jaka:

grrrrrr.... :evil: :evil: :evil: , pa še kaj
no, da sem kdaj to rekel, ma ja možno, saj se meni tudi neda, ko je pa igračkanje z modeli tako fensi :D :D :D , ko pa nekomu pošlješ risbe pa pojma nima, "kaj je pesnik s tem žele povedati", si me malo dvignil, me čaka projekt, nočna mora RISBE..., ma hebiga...
zamera, kaj je to...???, pri strojnikih je smo z "rundajznom čez pukel", pa je pošlihtano..., če seveda veš kaj je "rundazn"...
vili
Strokovnjak
Strokovnjak

Prejšnja

Vrni se na Proizvodno strojništvo

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov