peme:
ja mi smo počeli podobno, z dos - ovega programa smo se "preselili" na okna, ja smo delali z lokalnim softverašem - firmo kak mesec dva, da smo začeli produkcijo, tehnologijo, skladišča, nabavo, prodajo počasi aplicirati v živo, dobro finance in računovodstvo, osnovna sredstva se mi zdi, da gredo po nekih regulativah, smo imeli pa tudi to, ja celotna firma - poslovanje je bilo zajeto v ta program, smo pa to delali pred več kot 20 leti, sem pa že napisal, da ta firma pokriva kar nekaj lokalnih in tudi evropskih firm, med njimi tudi "jaskavo" (japonska), mislim, da z njo ni šala, fantje pridejo v firmo posnamejo stanje in predlagajo aplikacijo konkretno prilagojeno naročniku..., seveda je pa potrebno zadevo potem še dokončno sfrizirati, oziroma vedno se pojavi kaj novega in ti to znajo in naredijo..., ni paket, ki ga kupiš in potem samo jokaš, nič ne dela, kot bi moralo

...
še malo nadaljevanja, so me poklicali v bivšo firmo, če pridem malo na pomoč, kr jih vse JEB..E, so v slepi ulici, odpiranje identov, sledljivost, nedokončana produkcija, spremembe,.... skratka, ko sem to videl sem se najprej razpiz..dil, kako so moje konstrukcijsko delo vse zjeba..li, sem imel na disku in glede identov vse zastavljeno tako kot v enem redu mora bit, da pa o produkciji ne govorim , čista tema, sicer imajo neka "jajca od kitajca" sama zmeda E-računi???, se nisem trudil niti zapomniti, no potem sem jim dal tel. tega mojega prjatla, da reši zadevi integralno, bomo videli kaj bo iz tega???, ja pa vpeljati en resen sistem v firmo ni samo "klik" ampak njprej trdo delo, ščiješ kri, ni šala...