Ker tudi sam dajem cinkat že več let, bom še jaz povedal moje izkušnje, ki so malo drugačne. Mislim da v Celju še največ vedo o cinkanju in tudi najbolj kvalitetno pocinkajo. Vozil sem že v Avstrijo OTN in prek Metre v Vilesse pa nisem bil zadovoljen. Če imaš slabo jeklo, se v Celju še najbolje pocinka, ker imajo v talini dodatek proti siliciju.Če je kaj narobe pripravljeno, te v Celju vsaj prej pisno opozorijo,v ITA ali AVST, ti pa kar pocinkajo potem pa se slikaš z slabo prevleko, upoštevajo te pa ne, češ da to niso oni krivi.Sem pa bral o siliciju in res dela v prevleki samo slabo, zato naročam vedno material , kot svetujejo v Celju. Od takrat nimam več problemov z kvaliteto, pa luknje je treba prav navrtat.Poglej na:
http://www.pocinkovalnica.si
Mislim da imajo tudi v Celju dva tovornjaka ki vozita, tako da ti ni treba skrbeti za prevoz. Jaz imam ceno 0,622 EUR/kg, lahko pa je tudi precej nižja če imaš debelejši material.
Bpod, narobe si napisal, spredaj mora biti nula in vejica,prav je 0,622, če bi bilo 6,22 ni variante da cinkaš. Demz ti pa si očitno imel smolo, drugi Celjane hvalijo, pa še pocinkovalnico imajo zelo moderno bolj kot tista v Villeseju in OTN.