epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

marko321 napisal/-a:Nepravilna oblika na luknji je nastala zaradi napačne nastavitve vhodnega reza.

grega09 napisal/-a:marko321 napisal/-a:Nepravilna oblika na luknji je nastala zaradi napačne nastavitve vhodnega reza.
Ja, tako je to. Enkrat sem dal testno rezat kompozit (ogljikova vlakna + epoksi smola) na vodni curek in sem nakazal naj preboje delajo na sredini izvrtin in se počasi premaknejo proti robu, pa so me samo čudno gledali. Pri tistih, ki vedo kaj počnejo je to tako standardna praksa, ni pa samoumevno, da se bo tudi tako izdelalo.

vili napisal/-a:marko:
"to si si pa kar malo izmislil, da naredi program po svoje"![]()
, meni ni nikoli, samo tisto, kar sem mu dal naj naredi...
![]()
, tudi tisti pleh na sliki mi je malo čuden - črni robovo, po vodnem rezu so svetli kovinski, kolikor se še spomnim... , mi razložiš...
"zložijo več plehov enega na drugega in kosi padajo ven in ne rabiš nič kasneje obdelovati,"

reber napisal/-a:A pivo pijete iz flaše ali iz piksne???
Je piksno kdo že razrezal in opazil kako je ta pleh uporaben?
Piksno lepo režeš z navadnimi škarjami za papir, ki naj ne bodo tiste najslabše za 1eur. Z malo boljšimi in večjimi masivnimi krojaškimi škarjami gre super, ker je pleh debel samo okoli 0,1mm, oziroma od 0,08mm naprej do ene 0,12mm mogoče 0,15mm, odvisno od piksne. Če je problem, da je pleh od piksne premehak, potem pa nič. Za manjše motorje, stružne nože in podobno podlaganje je super če rabiš samo nekaj plehov za podložit in za domače projekte.

Vrni se na Proizvodno strojništvo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov