Pozdravljeni,
V okviru podiplomskega izpita na FS v Ljubljani, delam tudi pregled razširjenosti plazemskega rezanja v Sloveniji. Če bi bili tisti, ki to tehnologijo uporabljate v svojem podjetju tako prijazni, da bi si vzeli nekaj trenutkov in mi na email poslal vrsto stroja, ki ga uporabljate, aplikacijo (lahko splošno), zakaj ste izbrali plazmo, ter vaše osebne vtise (zadovoljni, bi ponovno izbrali plazmo ali rajši npr. laser) sem vam seveda hvaležen. Stroj je lahko katerekoli vrste, torej od navadne ročne zračne plazme do high definition/fine plazme.
Prav tako delam seznam ponudnikov plazemskega rezanja pri nas. Če razpolagate s takim strojem in nudite tudi zunanje usluge, mi prosim sporočite osnovne podatke na email, torej ime podjetja s kontaktnimi številkami in naslovom podjetja, kamor naj se potencialni kupec obrne, in osnovne podatke o stroju (delovna površina, vrsta stroja, natančnost...). Če ob plazemskem rezanju ponujate tudi drugo vrsto rezanja (npr. laser, AWJ...) lahko podatke vključite zraven in bodo navedeni ob plazemskem rezanju. Ravno tako bom vključil ostale, ki plazemskega rezanja ne ponujajo, ponujajo pa postopke, ki so lahko konkurenčni ali dopolnilni (acetilen/kisik (samo računalniško krmiljeni stroji), laser, AWJ, ...).
Hvala za pomoč,
Jure Meden
jurme@email.si