epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

funtronic napisal/-a:Obračam se na Vas, ker ne najdem podložne pločevine 0,25mm. Rabil bi tri različne dolžine, širine 35mm. Najprej rabim pločevino, potem pa kako narediti konturo.... laser ali kako... kaj predlagate. Ali se kdo s tem ukvarja in mi lahko naredi.
Hvala za pomoč.
SF

vili napisal/-a:0.25 pleh, pa to gre na ročne škarje, pa malo pile in šmirgal v garaži in to je to, čemu ta podloga pleha sploh služi..., tle bomo pa dvignili vso SLO tehnologijo haj - teh pleharije u "luft"..., dobro morda fant še ni imel nekih ročnih orodij v rokah, pa, da to gre tudi z rokami..., ok, če je to 10.000++ kosov..., je pa druga muska...

vili napisal/-a:ja majstore to se pa že lahko tudi majčkeno našatnca, pa udari eno kalkulacijao, ali ti jo naredim jaz, gre seveda z laserjem, zakaj ne, a imaš ceno na m in 50000 kosov ali eno malo bolj kompleksno orodje, no dobro za tvoj izdelek ni ravno nek "nasa" projekt, bi padlo iz orodja v enem šusu kolokir poznam Štanacarijo, niso vse neki CNC- ji pa LASRJI, pa..., dajte se spustiti na realan tla..., ja ko prilimaš tu gor nek problem, pa nihče neve zakaj gre, bo predlogov stotine, ko pa butneš gor
ja gere za 100.000 mesečno, no zadaj se pa pejmo...,
ja en kos ti pa jaz zrihtam v garaži..., škarje, malo pile in šmirgl..., pa bi ti morda znal skonstruitati zrisati tudi to orodje, da bi nekdo potem to tudi stolkel..., naštancal, šala mala...

vili napisal/-a:kenny:
kapa dol, ja to je to kar si napisal, jaksoni sploh še niso videli enega "geverha" od znotraj in nimajo pojma kako se tem rečem streže, saj če bi vse te tehnologije videli v živo bi rekli, aja a to je to, saj to pa ni nič takega posebneg, potem se pa skrivajo za nevem kakšnimi imeni butastimi in se delajo pametne, ker povsod na medmrežju vidijo "teorijo zarote", ma pustimo jih po domače u kura...c, naj se pametnjakoviči jebej..o sami s seboj..., jih moraš vleči za jajca, da kaj povejo, grrr![]()
je pa verjetno kak "bot"...![]()

Vrni se na Proizvodno strojništvo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost