STROJNISTVO.com • Poglej temo - Novi Bohrwerk

Novi Bohrwerk

Tehnologija in ekonomija obdelave, predelave...

Moderator: -M-

Novi Bohrwerk

OdgovorNapisal/-a titaniumm » 3.3.2023 13:09

Pozdravljeni,

Ker se zanimamo za nabavo novega Bohrwerka moram zraven znamke Tos Varnsdorf pridobiti še vsaj kako ponudbo, ker pa nebi rad šel preširoko z prevelikim številom potencialnih dobaviteljev (usklajevanje potem vzame preveč časa), me zanima, katere znamke Bohrwerkov imate kaj drugi in kako ste zadovoljni?

Hvala.
titaniumm
Sodelavec
Sodelavec

Re: Novi Bohrwerk

OdgovorNapisal/-a vili » 3.3.2023 14:42

da boš stroj kupoval takole kar po mreži, bog pomagaj..., bolje, da ne kupuješ..., ja imeti moraš ponudbe potem pa z že uporabiniki nadrkat sisteme, jebeš ti čas, če tebo kasneje jebalo..., en borverk ni lizika v lidlu..., haha...
vili
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a titaniumm » 3.3.2023 15:25

ne ne, ne bomo kupovali preko mreže, imamo vse specifikacije kar točno potrebujemo, ker ni to prvi bohrwerk, gre samo za to, da moramo imeti več ponudb in se nebi rad z desetimi potencialnimi dobavitelji usklajeval o vse tehničnih zahtevah in podrobnostih, ampak mogoče z dvema ali tremi, samo tile naj bodo TOP.
Zato sprašujem za mnenja in izkušnje ostalih, katero znamko bi vi pogledali zraven Tosa.
titaniumm
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a vili » 3.3.2023 16:32

titaniumm napisal/-a:ne ne, ne bomo kupovali preko mreže, imamo vse specifikacije kar točno potrebujemo, ker ni to prvi bohrwerk, gre samo za to, da moramo imeti več ponudb in se nebi rad z desetimi potencialnimi dobavitelji usklajeval o vse tehničnih zahtevah in podrobnostih, ampak mogoče z dvema ali tremi, samo tile naj bodo TOP.
Zato sprašujem za mnenja in izkušnje ostalih, katero znamko bi vi pogledali zraven Tosa.

a imajo tos-ovci samo eno velikst in tip...

oprosti, če je malo sarkazma smo imeli tos - ev karusel 2000, in sem bil tudi v hulinu, mašino, ki jo kupuješ moraš videti v živo???, vsaj včasih je bilo tako 40 let+++ nazaj???..., dobro zdaj ne vemmmmmm. pa mi ne pisati, da so se časi spremenili..., no glede izdelovalcev borverkov, ti kimaš v mislih verjetno varnsdorfa, sem pa prepričan, da veš vse...malo se hecammm...
vili
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a mmd » 5.3.2023 0:14

Kar neki jih imaš
Fermat
Škoda
Ftp
SHW
Correa
COLGAR ....
mmd
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a titaniumm » 6.3.2023 9:07

mmd hvala za seznam.

prosim če še napišete, tudi ostali, za katere stroje-znamke, bi vi najprej iskali ponudbo in zakaj. Verjetno zato ker imate dobre izkušnje z neko znamko, kakšne so te; terpežen stroj, dobra servisna podpora..?
titaniumm
Sodelavec
Sodelavec

Vrni se na Proizvodno strojništvo

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost