STROJNISTVO.com • Poglej temo - Dogovarjanje o višini plače

Dogovarjanje o višini plače

Pomoč pri oblikovanju in uresničevanju inovativnih idej.

Moderator: -M-

OdgovorNapisal/-a moi » 26.10.2009 20:53

verjetno zamudne (15), ce sploh (ce jih ni v pogodbi...)
zakaj so v firmah, ki delajo serijske izdelke, majhne place? jaz sem mislil, da to velja bolj za avtomatizacijo, strojegradnjo ipd. (veliko konkurence)
moi
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a kmetstroj » 27.10.2009 7:00

Basmek hvala lepa za podporo.:) zavedam se, da 30 let ne mores tako delati pa tudi kar se tiče 4 urnega spanca gre samo dva meseca, pa mal pavze itd. Jaz trenutno sam sebe preizkušam kje so mi meja in kaj je človek sposoben. Če te nekaj veseli in delaš z užitkom, pa je to veliko lažje kot če delaš samo za denar. Če delaš za veselje tudi denar pride.

Kar se tiče pa obresti so bile pri meni mislim da 15% nekaj takšnega.

LP
kmetstroj
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a Basmek » 27.10.2009 20:06

kmetstroj napisal/-a:Basmek hvala lepa za podporo.:) zavedam se, da 30 let ne mores tako delati pa tudi kar se tiče 4 urnega spanca gre samo dva meseca, pa mal pavze itd. Jaz trenutno sam sebe preizkušam kje so mi meja in kaj je človek sposoben. Če te nekaj veseli in delaš z užitkom, pa je to veliko lažje kot če delaš samo za denar. Če delaš za veselje tudi denar pride.

LP

Informativno: moj rekord je 324 ur na prvi mesec in 306 ur drugi zaporedni mesec. Nič hrane, par litrov vode na dan, namesto da spiš še vedno razmišljaš o delu. Edina rešitev: dva piva plus smotka marjance v postelji. - REZULTAT: problemi z zapestji, komolci, rameni, želodec, jetra, uničeno družabno življenje, suša na spolnem udu,...
Al jebat ga, ni mi žal. Zdaj vem kaj je sila in se zaradi tega ne trgam za malenkosti ;)
DEUS EX MACHINA
Basmek
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a ktm1001 » 28.10.2009 6:16

Basmek napisal/-a:
kmetstroj napisal/-a:Basmek hvala lepa za podporo.:) zavedam se, da 30 let ne mores tako delati pa tudi kar se tiče 4 urnega spanca gre samo dva meseca, pa mal pavze itd. Jaz trenutno sam sebe preizkušam kje so mi meja in kaj je človek sposoben. Če te nekaj veseli in delaš z užitkom, pa je to veliko lažje kot če delaš samo za denar. Če delaš za veselje tudi denar pride.

LP

Informativno: moj rekord je 324 ur na prvi mesec in 306 ur drugi zaporedni mesec. Nič hrane, par litrov vode na dan, namesto da spiš še vedno razmišljaš o delu. Edina rešitev: dva piva plus smotka marjance v postelji. - REZULTAT: problemi z zapestji, komolci, rameni, želodec, jetra, uničeno družabno življenje, suša na spolnem udu,...
Al jebat ga, ni mi žal. Zdaj vem kaj je sila in se zaradi tega ne trgam za malenkosti ;)

Nas bolj €€€ zanimajo kot ure :D

Kar gre čez 8 ur bi moralo iti postavka progresivno gor. Vsaj 50%.

Okey če imaš sp, hvala bogu da imaš delo, pa delaš kadar imaš.
ktm1001
Strokovnjak
Strokovnjak

Prejšnja

Vrni se na Inovativnost, podjetniške ideje in projekti

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost