epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

kmetstroj napisal/-a:Basmek hvala lepa za podporo.zavedam se, da 30 let ne mores tako delati pa tudi kar se tiče 4 urnega spanca gre samo dva meseca, pa mal pavze itd. Jaz trenutno sam sebe preizkušam kje so mi meja in kaj je človek sposoben. Če te nekaj veseli in delaš z užitkom, pa je to veliko lažje kot če delaš samo za denar. Če delaš za veselje tudi denar pride.
Kar se tiče pa obresti so bile pri meni mislim da 15% nekaj takšnega.
LP

Basmek napisal/-a:kmetstroj napisal/-a:Basmek hvala lepa za podporo.zavedam se, da 30 let ne mores tako delati pa tudi kar se tiče 4 urnega spanca gre samo dva meseca, pa mal pavze itd. Jaz trenutno sam sebe preizkušam kje so mi meja in kaj je človek sposoben. Če te nekaj veseli in delaš z užitkom, pa je to veliko lažje kot če delaš samo za denar. Če delaš za veselje tudi denar pride.
Kar se tiče pa obresti so bile pri meni mislim da 15% nekaj takšnega.
LP
Informativno: moj rekord je 324 ur na prvi mesec in 306 ur drugi zaporedni mesec. Nič hrane, par litrov vode na dan, namesto da spiš še vedno razmišljaš o delu. Edina rešitev: dva piva plus smotka marjance v postelji. - REZULTAT: problemi z zapestji, komolci, rameni, želodec, jetra, uničeno družabno življenje, suša na spolnem udu,...
Al jebat ga, ni mi žal. Zdaj vem kaj je sila in se zaradi tega ne trgam za malenkosti

Vrni se na Inovativnost, podjetniške ideje in projekti
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost