epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

sevsekt napisal/-a:Imeti vizijo, včasih ni dosti, zato me zanima,ali obstaja kakšno podjetje v sloveniji, ki bi se integriralo v firmo in pripomoglo k njeni prepoznavnosti s tem da bi pomagali oblikovati njihve izdelke, pomagalo sodelovati v reklamni kampaniji, skratka naredilo celostno podobo firme in ji pomagalo prodreti na trge izven Slovenije
Skratka iščem ljudi, ki so pripravljeni stopiti v takšno skupino, ki bi se ukvarjala s tem, kako izboljšati določene storitve, in pomagati stopiti mlajšim, neprepoznavnim podjetjem iz sence Slovenije.

prijazen napisal/-a:sevsekt napisal/-a:Imeti vizijo, včasih ni dosti, zato me zanima,ali obstaja kakšno podjetje v sloveniji, ki bi se integriralo v firmo in pripomoglo k njeni prepoznavnosti s tem da bi pomagali oblikovati njihve izdelke, pomagalo sodelovati v reklamni kampaniji, skratka naredilo celostno podobo firme in ji pomagalo prodreti na trge izven Slovenije
Skratka iščem ljudi, ki so pripravljeni stopiti v takšno skupino, ki bi se ukvarjala s tem, kako izboljšati določene storitve, in pomagati stopiti mlajšim, neprepoznavnim podjetjem iz sence Slovenije.
Kateri konec Slovenije?
Sam sem absolvent Gospodarskega inženirstva(Strojni+ekonomski fax) Maribor,
iščem temo za diplomsko delo iz strojne poslovne prakse
(Marketing,projektni management,razvoj izdelkov, ekonomika podjetja,finance...)

Vrni se na Inovativnost, podjetniške ideje in projekti
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost