STROJNISTVO.com • Poglej temo - Brain storming group

Brain storming group

Pomoč pri oblikovanju in uresničevanju inovativnih idej.

Moderator: -M-

Brain storming group

OdgovorNapisal/-a sevsekt » 21.6.2007 9:40

Imeti vizijo, včasih ni dosti, zato me zanima,ali obstaja kakšno podjetje v sloveniji, ki bi se integriralo v firmo in pripomoglo k njeni prepoznavnosti s tem da bi pomagali oblikovati njihve izdelke, pomagalo sodelovati v reklamni kampaniji, skratka naredilo celostno podobo firme in ji pomagalo prodreti na trge izven Slovenije

Skratka iščem ljudi, ki so pripravljeni stopiti v takšno skupino, ki bi se ukvarjala s tem, kako izboljšati določene storitve, in pomagati stopiti mlajšim, neprepoznavnim podjetjem iz sence Slovenije.
sevsekt
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a igorb » 22.6.2007 8:01

ali se podjetje ki potrebuje tako uslugo zaveda koliko to stane,ali tako podjetje sploh vlaga v tehnologijo in razvoj,team strokovnjakov je lepa stvar in lepo se sliši ampak ali si podjetje to lahko privosči
ali so pripravljeni to plačati to je vprasanje
igorb
Strokovnjak
Strokovnjak

Re: Brain storming group

OdgovorNapisal/-a prijazen » 22.6.2007 9:38

sevsekt napisal/-a:Imeti vizijo, včasih ni dosti, zato me zanima,ali obstaja kakšno podjetje v sloveniji, ki bi se integriralo v firmo in pripomoglo k njeni prepoznavnosti s tem da bi pomagali oblikovati njihve izdelke, pomagalo sodelovati v reklamni kampaniji, skratka naredilo celostno podobo firme in ji pomagalo prodreti na trge izven Slovenije

Skratka iščem ljudi, ki so pripravljeni stopiti v takšno skupino, ki bi se ukvarjala s tem, kako izboljšati določene storitve, in pomagati stopiti mlajšim, neprepoznavnim podjetjem iz sence Slovenije.

Kateri konec Slovenije?
Sam sem absolvent Gospodarskega inženirstva(Strojni+ekonomski fax) Maribor,
iščem temo za diplomsko delo iz strojne poslovne prakse
(Marketing,projektni management,razvoj izdelkov, ekonomika podjetja,finance...)
prijazen
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a cis » 22.6.2007 9:55

Zanimivo!
Sem pripravljen sodelovati.
cis
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a sevsekt » 24.6.2007 10:08

Cena gor cena dol, trženje postaja vedno bolj pomenbno, in seveda ta trend prihaja tudi v slovenijo.
sevsekt
Strokovnjak
Strokovnjak

Re: Brain storming group

OdgovorNapisal/-a sevsekt » 24.6.2007 10:11

prijazen napisal/-a:
sevsekt napisal/-a:Imeti vizijo, včasih ni dosti, zato me zanima,ali obstaja kakšno podjetje v sloveniji, ki bi se integriralo v firmo in pripomoglo k njeni prepoznavnosti s tem da bi pomagali oblikovati njihve izdelke, pomagalo sodelovati v reklamni kampaniji, skratka naredilo celostno podobo firme in ji pomagalo prodreti na trge izven Slovenije

Kateri konec Slovenije?
Sam sem absolvent Gospodarskega inženirstva(Strojni+ekonomski fax) Maribor,
iščem temo za diplomsko delo iz strojne poslovne prakse
(Marketing,projektni management,razvoj izdelkov, ekonomika podjetja,finance...)

Predvsem je bila to ideja, če si zainteresiran, za kaj takšnega mi piši zasebno spročilo.
Mesta delovanja, Ljubljana-Celje, če tudi Maribor.
sevsekt
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a moi » 25.6.2007 22:12

kaksna izmed marketing agencij v sloveniji bi to lahko delala. ucinkovito. seveda za primerno ceno. :(
moi
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a sevsekt » 7.7.2007 20:12

hja ne vem zato pa iščem ljudi, ki bi to bili pripravljeni početi, pripravljeni sodelovati, ljudi z vezami se pravi kakršne koli interesente.
sevsekt
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a prijazen » 26.7.2008 20:56

sevsekt napisal/-a:hja ne vem zato pa iščem ljudi, ki bi to bili pripravljeni početi, pripravljeni sodelovati, ljudi z vezami se pravi kakršne koli interesente.

aje to še aktualno?
prijazen
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Punkt » 27.7.2008 20:37

Mislim da so vsi odgovori, ki se nanašajo na ceno takšne storitve neumestni.

Zakaj?

Takšno podjetje, ki se ukvarja z to dejavnostjo mora prinesti podjetju ki jih najame toliko dodane vrednosti, da so poplačane njihove storitve + podjetje ustvari dobiček na ta račun. (ni nujno da takoj - lahko dolgoročno).

Iz odgovorov pa sem prej kot kaj drugega zasledil, da v sloveniji takšnega podjetja zagotovo ni ki bi bilo to sposobno. Če pa že je pa so predragi.

Pa ste res prepričani da pravilno razmišljate?

Kot prvo bi predlagal da se vsaj v grobem prouči tržišče in oceni konkurenčnost. Če vse štima potem bo pa treba potrkati na mnogo vrat in počasi graditi mrežo...

Vrjetno je avtor prispevka ocenil, da sam ni podkovan na tem področju oziroma, da stvar postaja preobsežna za njegov obseg dela.

Osebno bi predlagal da se izdela strategija prodora navzven potem pa zaposli dodatno delovno silo katera bo to počela.

Sliši se preprosto ampak ni.
Punkt
Strokovnjak
Strokovnjak

Vrni se na Inovativnost, podjetniške ideje in projekti

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost