Olje kjerokol sam da je motorno.....glede na to da vidm da maš pri hiši dovolj vrtne mehanizacije se ti pomojem splača vzet kar na petrolu 10L TDH Agrotrak 10w30 namenskega....če se spomnm niti ni drag...cca 40eur.....al pa pr OLMI sicer nisem preverjal ampak bi znal bit clo cenejši tud za traktorje sam je 15w30...
Motor sam mi deluje kot neka kopija OHV Briggs&Strattona al pa Tecumseha.....tko da če so res neki problemi kakor sem zastopu z vztrajnikom??? Ga snemi dol pa pjt z njim v kak servis od vrtnega centra ( Rotar naprimer ma servis za B&S) pa probi najdt kj "generičnega"...glede na kopiranje motorjev bi znal marsikaj pasat. (izkušnje z Tecumseh snežno frezo....paše 3/4 od B&S...celo kataloške...ker sta se firmi medseboj kupile....like Puch-Tomos v preteklosti).
Pa moj nasvet....bod vztrajen....ker so prodajalci mal smotani in čim ne prideš direkt s kataloško od mašine al pa da je žnj firma so takoj pametni da to pa ne bo šlo itd.....vsaj pr men je blo tko k sm v omenjenem servisu isku Tecumseh dele oni pa na B&S.
A deli pa v 3/4 primerih isti.....do kataloške številke.....naprimer:
http://www.partstree.com/parts/