Helix je operacija vijačnice po ravni srednjici.
Zanima me srednjica po 3d krvivulji, parametrična,... baje se naj bi dalo to naredit z neko ikono, sam ne z helix.
Mr.Oz ima ze prav.Pri helix morate podati smer vijacnice "Axis" od CATI-je R16 imate moznost Axis definirati tudi krivuljo v prostoru, ki je potem Axis.
Lahko vam posljem drugo leto slike Vsem skupaj pa zelim Srecno in uspesno 2008
Se opravičujem, mislim da nisem bil dovolj natančen pri opisu. Zanima me parametrična vijačnica, kot je tale na sliki. To sem naredl sam, s pomočjo točk. Baje pa naj bi bila ikona, ali nekakšen ukaz za takšno krivuljo.
(Slišal sem da so jo morali uporabiti na nekem tekmovanju iz catije, če morda niso vpisali kakšne formule...)
Moraš narediti npr: 10 vzmeti različno stisnjenih jih dati v product in potlej zagnati mislim da DMU Navigator, v glavnem najti moraš ''sekvence'' pa ''hide/show action'' ikonco.
Potem pa 1. korak: Prikažeš samo največjo vzmet, vse ostale skriješ, 2. Prikažeš drugo vmet vse ostale skriješ in tako naprej do zadnjega.
To je eden način... deformabilnosti pa se direktno ne da narediti, razen v numeričnih analizah obremenitev, tam pokaže eno simpl deformacijo v posnetku...
Za ta hudo reč moraš met pa misli da neke module...?