STROJNISTVO.com • Poglej temo - STL datoteka

STL datoteka

CAD/CAM/CAE integrirani programski paket, ki uporabniku nudi rešitve za celotni proizvodni proces, od konstrukcije do analize in proizvodnje.

Moderator: -M-

STL datoteka

OdgovorNapisal/-a Mitja87 » 24.7.2019 16:38

Zdravo,

za nek poskus, bi potreboval nekoga, ki bi lahko zmodeliral držalo plinske jeklenke, potreboval pa bi tudi STL datoteko, za 3d printanje. Torej, če je kdo, ki obvlada modeliranje (verjetno vas je kar nekaj) vas prosim za pomoč. Vse seveda plačam! Točno sliko kaj potrebujem zmodelirano pa na zs.

Hvala!
Mitja87
Pripravnik
Pripravnik

Re: STL datoteka

OdgovorNapisal/-a Sajko993 » 8.10.2019 13:55

Mitja87 napisal/-a:Zdravo,

za nek poskus, bi potreboval nekoga, ki bi lahko zmodeliral držalo plinske jeklenke, potreboval pa bi tudi STL datoteko, za 3d printanje. Torej, če je kdo, ki obvlada modeliranje (verjetno vas je kar nekaj) vas prosim za pomoč. Vse seveda plačam! Točno sliko kaj potrebujem zmodelirano pa na zs.

Hvala!

Zdravo,

A še rabiš ?
Sajko993
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a oldtech » 27.12.2019 13:59

zivjo,

rabim pomoc, moram narisat del risbo v soli ampak odkar sem se jaz ucil na catii je minilo mnogo casa, tako, da je vse znanje izpuhtelo. ali je tukaj kaksen, ki bi to znal narisat? seveda se zmeniva o pogojih za risbo
oldtech
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a Sajko993 » 27.12.2019 14:16

oldtech napisal/-a:zivjo,

rabim pomoc, moram narisat del risbo v soli ampak odkar sem se jaz ucil na catii je minilo mnogo casa, tako, da je vse znanje izpuhtelo. ali je tukaj kaksen, ki bi to znal narisat? seveda se zmeniva o pogojih za risbo

Da bi pa v catii narisal pa pod step. datoteko odprl v solidworksu ter shranil pod solidworksovo datoteko ne bo šlo ?
Sajko993
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a oldtech » 27.12.2019 14:25

Sajko993 napisal/-a:

Da bi pa v catii narisal pa pod step. datoteko odprl v solidworksu ter shranil pod solidworksovo datoteko ne bo šlo ?
ne uporabljam nobenega programa niti v sluzbi niti v prostem casu, tako, da je to bolj neznanje. zato sem se obrnil sem ce bi kdo narisal

problem ker ne uporabljam nobenega od programov. se s tem ne ukvarjam zato bi rabil nekoga, ki bi znal to narediti. lahko je v enem ali drugem programu, vazno, da jst to lahko kasneje dam na papir
oldtech
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a Sajko993 » 31.12.2019 7:45

oldtech napisal/-a:
Sajko993 napisal/-a:

ne uporabljam nobenega programa niti v sluzbi niti v prostem casu, tako, da je to bolj neznanje. zato sem se obrnil sem ce bi kdo narisal

problem ker ne uporabljam nobenega od programov. se s tem ne ukvarjam zato bi rabil nekoga, ki bi znal to narediti. lahko je v enem ali drugem programu, vazno, da jst to lahko kasneje dam na papir

Maš kšno skico ali podobno ?
Sajko993
Strokovnjak
Strokovnjak

Vrni se na Catia

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost