epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

Mitja87 napisal/-a:Zdravo,
za nek poskus, bi potreboval nekoga, ki bi lahko zmodeliral držalo plinske jeklenke, potreboval pa bi tudi STL datoteko, za 3d printanje. Torej, če je kdo, ki obvlada modeliranje (verjetno vas je kar nekaj) vas prosim za pomoč. Vse seveda plačam! Točno sliko kaj potrebujem zmodelirano pa na zs.
Hvala!

oldtech napisal/-a:zivjo,
rabim pomoc, moram narisat del risbo v soli ampak odkar sem se jaz ucil na catii je minilo mnogo casa, tako, da je vse znanje izpuhtelo. ali je tukaj kaksen, ki bi to znal narisat? seveda se zmeniva o pogojih za risbo

ne uporabljam nobenega programa niti v sluzbi niti v prostem casu, tako, da je to bolj neznanje. zato sem se obrnil sem ce bi kdo narisalSajko993 napisal/-a:oldtech napisal/-a:zivjo,
rabim pomoc, moram narisat del risbo v soli ampak odkar sem se jaz ucil na catii je minilo mnogo casa, tako, da je vse znanje izpuhtelo. ali je tukaj kaksen, ki bi to znal narisat? seveda se zmeniva o pogojih za risbo
Da bi pa v catii narisal pa pod step. datoteko odprl v solidworksu ter shranil pod solidworksovo datoteko ne bo šlo ?

oldtech napisal/-a:ne uporabljam nobenega programa niti v sluzbi niti v prostem casu, tako, da je to bolj neznanje. zato sem se obrnil sem ce bi kdo narisalSajko993 napisal/-a:oldtech napisal/-a:zivjo,
Da bi pa v catii narisal pa pod step. datoteko odprl v solidworksu ter shranil pod solidworksovo datoteko ne bo šlo ?
problem ker ne uporabljam nobenega od programov. se s tem ne ukvarjam zato bi rabil nekoga, ki bi znal to narediti. lahko je v enem ali drugem programu, vazno, da jst to lahko kasneje dam na papir

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost