epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

fikus_ napisal/-a:CNC tehnologija napisal/-a:fikus_ napisal/-a:CAE analiza?
Žal sem le skromen CNC programer...nič CAE ni v meni.
Torej ne poznaš CAE, ampak vseeno pišeš o tem?!
3D tiskanje z "neskončnim" karbonskim vlaknom:
https://www.engineering.com/story/arevo ... ng-and-ceo
oz. polaganje vlaken
https://www.morgen-filament.de/category ... bon-fiber/

CNC tehnologija napisal/-a:Evo spet "reklama", zdaj pa lahko zaklene temo. Oziroma ne bom več kaj dosti pisal okrog tega...

CNC tehnologija napisal/-a:Zaključaj brate !

fikus_ napisal/-a:Če nekdo nekaj prodaja in uporablja neke izraze, pričakujem, da pozna pomen.

-M- napisal/-a:fikus_ napisal/-a:Če nekdo nekaj prodaja in uporablja neke izraze, pričakujem, da pozna pomen.
Se strinjam, da bi naj bil avtor objavljenih kratic bolje podkovan z znanjem kaj kratice pomenijo, da se lahko razvije debata o dprtih vprašanjih. V nasprotnem primeru je vsa tema kot komercialna predstavitev določenega produkta strankam.

CNC tehnologija napisal/-a:Tudi jaz se včasih zmotim, ko pričakujem preveč od ljudi...

-M- napisal/-a:CNC tehnologija napisal/-a:Tudi jaz se včasih zmotim, ko pričakujem preveč od ljudi...
Motiti se je človeško.
Bilo bi pa dobro, če bi se pri temi vedelo, ali je naravnana komercialno ali strokovno.

CNC tehnologija napisal/-a:Če koga zanima CNC programiranje nanosa karbonskih filamentov, lahko malo podiskutiramo okrog tega.
CNC tehnologija napisal/-a:Nima smisla preveč pisati tule, na sejmu v Celju bom pokazal znotraj programske opreme kako deluje CNC nanašanje gdor bo prišel do mene na štant. To je seveda novost na tržišču, ki vključuje tako 3D modelirnik in analize trdnosti nosilcev, kot končno CNC nanašanje ter utrjevanje vseh potrebnih slojev.
Evo spet "reklama", zdaj pa lahko zaklene temo. Oziroma ne bom več kaj dosti pisal okrog tega...

Zels napisal/-a:CNC tehnologija napisal/-a:Če koga zanima CNC programiranje nanosa karbonskih filamentov, lahko malo podiskutiramo okrog tega.CNC tehnologija napisal/-a:Nima smisla preveč pisati tule, na sejmu v Celju bom pokazal znotraj programske opreme kako deluje CNC nanašanje gdor bo prišel do mene na štant. To je seveda novost na tržišču, ki vključuje tako 3D modelirnik in analize trdnosti nosilcev, kot končno CNC nanašanje ter utrjevanje vseh potrebnih slojev.
Evo spet "reklama", zdaj pa lahko zaklene temo. Oziroma ne bom več kaj dosti pisal okrog tega...
V prvem postu najprej vabiš na nekakšno odprto forum debato o tehnologiji, potem pa takoj, ko nekdo poda komentar in dodatna vprašanja rečeš, da nima smisla preveč pisat tu na forumu in namesto tega vabiš na svojo stojnico na Celjskem sejmu? Mislim, da boš težko našel človeka ki se mu to ne zdi bolj kot oglaševanje kot diskusija...
Pa ni bil edini, ki je imel vprašanja, je zanimalo tudi druge malo bolj podrobno kaj točno je to, kakšne novosti, odgovori pa vsi marketišnki in razen nekega screenshota iz programa za izdelavo toolpath-a nič konkretenega. Če odpreš temo in začneš "diskusijo" bi človek pričakoval, da boš na temo podal kaj več informacij, zdaj pa postaja podobna štorija, kot ta tvoja "diskusija" na temo globokega vrtanja: viewtopic.php?f=52&t=51170
Mislim, da vsak po nekaj odgovorih ve kam pes taco moli v teh tvojih temah. Pa brez zamere.
Lp, Zels

Vrni se na NX, Solid Edge, Teamcenter
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov