epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-
fedr napisal/-a:Tudi SolidWorks ima že vključene nekatere rutine, ki temeljijo na modeliranju brez zgodovine, ko je npr. SWIFT Instant 3D. To je od verzije 2008. Primer je recimo na http://www.solidworks.com/pages/onlinet ... ant3d.html
Bi me pa zelo zanimajo, kako bi tako enostaven primer z uporabo sinhrone tehnologije rešili 100x hitreje.
Dynavox?

SW_Freak napisal/-a:Zgleda, da na zaposleni na ITS-u (DynaVox in Sven) nimajo pametnejšega dela v službi, kot da si ga merijo, kateri ima daljšega. Je pač tako, če nimaš veliko strank za "pohendlat", se pač moraš s čim drugim zamotit v službi.

SW_Freak napisal/-a:Rad bi vprašal DynaVoxa in Svena, če sta v življenju kaj konkretnega skonstruirala (s tem ne mislim kocke in luknje)? Po moje ne, ker v praksi pridejo povsem druge stvari do izraza, ne pa tiste, ki jih onadva hvalita. Res pa je, da ima NX kopico slabih rešitev (lastne izkušnje) o katerih sta pa kar tiho...

Shacal napisal/-a:Ne vem ce to spada v ta forum, ampak vseeno. V NX sem pred časom delal stvari s pomočjo ukaza tube. Vse lepo in prav, fajli so bili dolgi okoli 5 pa vse do 10 Mb. Problem pa se je pojavil pozneje. Ko sem dal nato save as je isti fajl kar naenkrat narasel na 50 Mb! Ko grem sedaj delat enako stvar od začetka tudi zavzame okoli 50 Mb! Zanima me, če mogoče Dynavox ali pa Sven vesta zakaj je temu tako. Kar naenkrat so fajli pri katerih uporabljam tube funkcijo enormno veliki. Prosim za pomoč. Nujno.

Vrni se na NX, Solid Edge, Teamcenter
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost