epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

špena napisal/-a:top deluje v vlogi transformatorja kateri spreminja za naravo nagativno - DOR(negativni orgon) energijo v pozitivno POR(pozitivni orgon) energijo in vsa nesnaga-npr. chemtraili se v območju delovanja topa ne vežejo na vlago, ki je v zraku in tudi jih energetsko gledano onesposobi,tako da snov ne deluje na naravo in človeško telo negativno oz ji zmanjša moč.Nikakor pa ne proizvaja stalnega jasnega neba in posledično suše.Optimalno narejen Top le harmonizira okolje, mora pa biti tudi na določenem ozemlju postavljen in aktiviran na točno določeni točki katera je zanj idealna.

reber napisal/-a:špena napisal/-a:reber napisal/-a:A to vi za hec ali mogoče res verjamete neumnostim?
Pravijo, da sta samo dve stvari nekončni: vesolje in človeška neumnost
tri stvari,pozabu na moje prispevke![]()
![]()
Motiš se, tvoji prispevki niso in nikoli ne bodo neskončni, kljub temu, da si sam v sebi trdno prepričan, kako prav imaš in verjameš mnogim traparijam.
Internet je sicer čudovit medij, vendar pa ima tudi precej pomankljivosti in ena izmed teh pomankljivosti je prav to, da se preko tega medija med ljudi lansira mnogo traparij, neumnosti, laži, dezinformacij, norih idej, ... in še bi lahko našteval. Še dobro, da je večina ljudi dovolj pametnih in razumnih, da vsemu temu ne verjamejo![]()
Lahko smo veseli, da internet premore veliko več koristnih informacij, kot so malo prej naštete zadeve![]()
.

Sergej napisal/-a:A zdaj že špricajo? Mater je ta znanost napredovala! V dobrih starih časih so potresali smrtno nevaro glinico. S čim pa špricajo zdaj?
Zdaj mi je jasno. Ko sem zadnjič letel z Air Mauricius na Mauricius (kam bi pa drugam z njimi), so stevardese stalno vozile z vozički neko tekočino proti repu - to je bilo sigurno to.

Sergej napisal/-a:In kaj tako strupenega so vozile - oziroma s čim zdaj špricajo. Zdaj, ko ti že skoraj verjamemo, nam to lahko zaupaš.

hscnc napisal/-a:Po nekaterih informacijah so tisti beli ostanki na nebu sled aluminijevih nanodelcev primešanih letalskemu gorivu. Dokler so tam gor niso nevarni ko pa padejo nižje kjer jih vdihavamo so prekleto nevarni.....

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov