epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-
Sergej napisal/-a:Ker me zdaj zanima do kam se je ta znanost razvila odkar sem jo zadnjič analiziral. Dejansko projekt sploh ni neumen, ker je presenetljivo uspešen. Bolj uspešen od večine inovacij.
p.s.
Pravzaprav bi imel eno vprašanje zate Xstrojnik. Zakaj misliš, da je ta projekt dober in zakaj se zanj po celem svetu troši milijone dolarjev?

Sergej napisal/-a:Če sem vaju prav razumel, Američani na Aljaski v okviru nekega projekta HAARP z vajinimi orgonskimi topovi narejenimi po teslini teoriji streljajo t.i. chemtraile?
Zdaj mi pa nekaj ni jasno in se opravičujem, ker je moja čustvena inteligenca bolj skromna. Sem navaden tehnik in razumem samo tisto kat lahko pogledam, pošlatam, pomerim, poračunam in še tu mi zadnjih osem novih teoretičnih dimenzij nikakor ne gre v glavo. Torej: Če chemtraile ustvarjajo s špricanjem iz letal, zakaj jih potem na Aljaski uničujejo?

Sergej napisal/-a:Misliš: http://www.haarp.alaska.edu/haarp/index.html
HAARP stands for The High Frequency Active Auroral Research Program
ki ga vodi:
Office of Public Affairs
Air Force Research Laboratory
3550 Aberdeen Ave S.E.
Kirtland AFB NM 87117-5776
Če misliš tale projekt ameriške vojske, kdo zdaj šprica, kdo se bori proti, kaj ima pri tem Tesla in kakšno vezo ima raziskovanje polarnega sija s strelami in tvojimi topovi?

Sergej napisal/-a:Ni to za mene. Sem ti že napisal, da sem tehnik z malo čustvene inteligence in vse to ne razumem najbolje. Če je umešana še ameriška vojska, pa že zato najrajši daleč naokrog. Za take stvari ste bolj nadarjeni duhovni teoretiki in filozofi.

Sergej napisal/-a:Ni to za mene. Sem ti že napisal, da sem tehnik z malo čustvene inteligence in vse to ne razumem najbolje. Če je umešana še ameriška vojska, pa že zato najrajši daleč naokrog. Za take stvari ste bolj nadarjeni duhovni teoretiki in filozofi.
Sergej napisal/-a:Če misliš tale projekt ameriške vojske, kdo zdaj šprica, kdo se bori proti, kaj ima pri tem Tesla in kakšno vezo ima raziskovanje polarnega sija s strelami in tvojimi topovi?

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost