STROJNISTVO.com • Poglej temo - Iščem šiht....

Iščem šiht....

Tukaj lahko objavite kakršnokoli šalo, anekdoto ali kaj drugega na temo strojnikov v industriji ali na sploh.

Moderator: -M-

OdgovorNapisal/-a ManiaC » 30.10.2010 12:29

Pozdravljeni,

tudi jaz iščem delo. Sem absolvent strojništva -mehatronika (uni stari program). Opravljeno pa imam strojno tehniško šolo v Celju. Delo iščem v širši okolici Celja.

Najbolj me zanimajo dela z roboti, ter hidravlika in pnevmatika, oz. nekako v smeri avtomatizacije. Prakso imam opravljeno v podjetju SMM v Mariboru.

Kar se tiče programskega znanja, obvladam program Autocad in Automation Studio, dobro poznam SolidWorks (tudi delo z macri mi ni problem), malo pa sem seznanjen tudi s programoma ProE in Catia. Lahko pa tudi kaj sprogramiram v jeziku C#.

Delovnih izkušenj na področju inžinirskega strojništva nimam imam pa izkušnje v mizarstvu (preko študenta 10let).

V prejšnjem sporočilu je napisal g. Stajner, da potrebuje nekoga podobnega, vendar ni nobenega kontakta, kamor bi ga lahko kontaktiral.

Lep pozdrav

Jure
ManiaC
Strokovnjak
Strokovnjak

Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a Bacardy » 30.10.2010 19:51

Moje stališče je še vedno enako

moj kontakt miha.brodar@gmail.com
Bacardy
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a Matej007 » 31.10.2010 22:16

Iščem šiht

Jaz tudi!
Matej007
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a maksim » 29.11.2010 20:09

takoj, ko so za kitajsko robo odprli evropski trg, se je naše delo razvrednotilo,in še marsikatero delo.Tam jih je toliko, eden zboli ga vržejo v jangcegjang, ker za njim že čaka drugi itd...
maksim
Sodelavec
Sodelavec

Prejšnja

Vrni se na Iz življenja strojnikov

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov