epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

kreator napisal/-a:Vprašanje: če ti podjetje ponudi 2000 EUR bruto, koliko je to potem neto? Torej, kolk pride nakazano na tvoj bančni račun (pa ne mešat potne stroške ali pa malico zraven)??

Brane napisal/-a:kreator napisal/-a:Vprašanje: če ti podjetje ponudi 2000 EUR bruto, koliko je to potem neto? Torej, kolk pride nakazano na tvoj bančni račun (pa ne mešat potne stroške ali pa malico zraven)??
No če so ti tolk ponudil, na začetku delavne dobe, bi človek pričakoval da si sam izračunaš to, drugač je to kar mal preisoka števika zate...

kreator napisal/-a:Brane napisal/-a:kreator napisal/-a:Vprašanje: če ti podjetje ponudi 2000 EUR bruto, koliko je to potem neto? Torej, kolk pride nakazano na tvoj bančni račun (pa ne mešat potne stroške ali pa malico zraven)??
No če so ti tolk ponudil, na začetku delavne dobe, bi človek pričakoval da si sam izračunaš to, drugač je to kar mal preisoka števika zate...
Brane, zdej si povedal nekaj o sebi, ne pa o meni... Vseeno hvala za odgovor

Brane napisal/-a:kreator napisal/-a:Vprašanje: če ti podjetje ponudi 2000 EUR bruto, koliko je to potem neto? Torej, kolk pride nakazano na tvoj bančni račun (pa ne mešat potne stroške ali pa malico zraven)??

Brane napisal/-a:kreator napisal/-a:Brane napisal/-a:kreator napisal/-a:Vprašanje: če ti podjetje ponudi 2000 EUR bruto, koliko je to potem neto? Torej, kolk pride nakazano na tvoj bančni račun (pa ne mešat potne stroške ali pa malico zraven)??
Brane, zdej si povedal nekaj o sebi, ne pa o meni... Vseeno hvala za odgovor
Brez zamere "kreator", ampak če v kateri koli brskilnik vtipkaš tvoje zahteve ti predlaga en kup programov za izračun neto plače, tu so seveda še drugi faktorji ki vplivajo na neto plačo, (vzdrževani družinski člani,morebitna invalidnost,...) ki jih ti ne navajaš v svojem vprašanju.
Zanimivo je tudi dejstvo, da je edina tema v forumih ki zanima tebe na tem strojniškem portalu, plača, plače....
Jaz osebno sem tu našel že marsikateri nasvet, ki sem ga uporabil v praksi.
LP, Brane

Zmago1 napisal/-a:Pomoje ne bi bilo nič narobe če bi samo vprašal kako se iz bruto dobi neto,..če pa še že na veliko hvališ okoli s svojo novo plačo in vprašaš neko trivialnost je normalno da dobiš odgovor na enakem nivoju ane![]()
Ne vem kaj si zdej užaljen, kaj pa si pričakoval sploh ob takem vprašanju, že Google ti vrže ene žnjsto.... izračunov. Če bi pred 12-imi leti u.d.i.s. postavil tako vprašanje bi še razumel,....tako pa...in da se pol še pizdiš nekaj,....mogoče pretiravam in si samo zadnjih 12 let spal na izobrazbi...
lp, Z

kreator napisal/-a:Vprašanje: če ti podjetje ponudi 2000 EUR bruto, koliko je to potem neto? Torej, kolk pride nakazano na tvoj bančni račun (pa ne mešat potne stroške ali pa malico zraven)??

Vrni se na Iz življenja strojnikov
Po forumu brska: Google [Bot] in 0 gostov