epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

bpod napisal/-a:Imam kupljeno licenco, uporabljam pa ga ne več.

uros99 napisal/-a:Nebi rekel, ni tako popularen program. Kaj pa potrebuješ? Morda ti lahko vseeno pomagam.

bpod napisal/-a:100$??
Jaz sem pred leti dal zanj cca 1300+$. Sem pa kasneje že parkrat dobil ponudbo za nadgradnjo za mali denar. Moram reči, da resno razmišljam, da bi ga spet začel uporabljati.

moi napisal/-a:alibre stane cca 100$, naj bi pa bil nekje na nivoju solidworks izpred par let (kaj vem, 07 recimo).

uros99 napisal/-a:Nebi rekel, ni tako popularen program. Kaj pa potrebuješ? Morda ti lahko vseeno pomagam.

kivan napisal/-a:bpod napisal/-a:100$??
Jaz sem pred leti dal zanj cca 1300+$. Sem pa kasneje že parkrat dobil ponudbo za nadgradnjo za mali denar. Moram reči, da resno razmišljam, da bi ga spet začel uporabljati.
Mi Lahko prosim pošlješ tvoj kontakt (mail+mobil) na moj Mail
Lp

kivan napisal/-a:uros99 napisal/-a:Nebi rekel, ni tako popularen program. Kaj pa potrebuješ? Morda ti lahko vseeno pomagam.
Kot sem že omenil bi rabil program 3D/2D za projektiranje/konstruiranje ( delavniški načrti) za širše področje procesne opreme ( rezervoarji, mešala, transportni polži, strojegradnja ( npr kot Ledinek) in podobno. Delo v 3D vsaj osnova je več ali manj pri vseh CAD programih po moje enaka (skica,...)
Potem pa se moraš odločiti kaj nudi/potreben čas/cena
V zadnjem času imajo več ali manj vsi akcijo osnovnih paketov potem pa ponavadi rabiš malo več oz nekaj kar pa osnovni nima in moraš dokupti.... Zraven je še seveda pomembno kaj rabiš da program v redu laufa (program je relativno poceni zato pa potem rabiš Deeelovno Postajo... in vidiš da nisi nič profitiral)
Kaj oz. kateri 3D priporočaš ti?
Lp

Vrni se na Ostali programski paketi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov