STROJNISTVO.com • Poglej temo - Mali oglasi

Mali oglasi

Vprašanja v zvezi z našimi storitvami in servisi. Vaša kritika in predlogi za našo stran.

Mali oglasi

OdgovorNapisal/-a varilcek » 31.8.2011 21:52

Pozdravljeni,

malo sem brskal po malih oglasih, ker iščem neko določeno stvar. Ob brskanju po malih oglasih sem opazil veliko število (lahko rečem celo večino) oglasov, ki jih oddajajo podjetja in oglašujejo neke akcije in nevemkajševse...

Predlagam administratorjem, da te oglase brišejo, oziroma opomnijo avtorje, da imajo za te zadeve na voljo rubriko oglaševanje.
Res je nerodno poiskati neko zadevo med poplavo nekih akcij pa megalomanskih popustov in podobno - menim, da je rubrika Mali oglasi namenjena prodjanju ali nakupu rabljenih in starih zadev.
...najlažje je bit pameten...
varilcek
Strokovnjak
Strokovnjak

Re: Mali oglasi

OdgovorNapisal/-a planinc425 » 1.9.2011 4:24

varilcek napisal/-a:Pozdravljeni,

malo sem brskal po malih oglasih, ker iščem neko določeno stvar. Ob brskanju po malih oglasih sem opazil veliko število (lahko rečem celo večino) oglasov, ki jih oddajajo podjetja in oglašujejo neke akcije in nevemkajševse...

Predlagam administratorjem, da te oglase brišejo, oziroma opomnijo avtorje, da imajo za te zadeve na voljo rubriko oglaševanje.
Res je nerodno poiskati neko zadevo med poplavo nekih akcij pa megalomanskih popustov in podobno - menim, da je rubrika Mali oglasi namenjena prodjanju ali nakupu rabljenih in starih zadev.

Tudi moje mnenje je enako...

lp,
planinc
planinc425
planinc425
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a -M- » 1.9.2011 6:09

Pred časom je bila že podobna debata o neprimernosti oglasov: http://strojnistvo.com/viewtopic.php?t= ... &&start=15
-M-
Moderator
Moderator

OdgovorNapisal/-a Slavcr » 1.9.2011 6:13

Je že bilo govora o tem, ampak še pes ne ugrizne roke, ki ga hrani ... :lol:

Predlagam kompromisno rešitev: Administratorji naj za komercialne oglase (ki pravzaprav niso oglasi, ampak reklame) odprejo novo rubriko, sedanja pa naj ostane za prave 'tamale'. Pa ukrepajo naj ob 'kršitvah reda'.

(Podprite ta predlog v čim večjem številu, če ne se spet ne bo nič premaknilo! Ali predlagajte boljšo rešitev.)
Slavcr
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a koruza » 1.9.2011 7:34

Mislim, da bi morali najprej premisliti tisti ki oglase postavljajo na neprimerno mesto.
Predvsem naj se vprašajo, če imajo taki oglasi ki jih marsikdo z jezo opazi smisel.
Po mojem imajo taki oglasi nasproten učinek.
koruza
Strokovnjak
Strokovnjak

Vrni se na STROJNISTVO.com

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov